Üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel son doğumu kızı Leyla'nın doğum paylaşımlarına büyük bir başarı cümleleri ile devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel doğum anından karelerini duygusal sözlerle paylaşmıştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Bergüzar Korel geçtiğimiz günlerde 3. çocuğuna doğum yapmıştı. Hamileliği boyunca sık sık paylaşım yapan Bergüzar Korel doğum sonrası da bol bol paylaşım yaptı. Bergüzar Korel'in bu paylaşımlara duygu yüklü cümleler yazması, anneliği ve doğum yapmak hakkında büyük bir başarı cümleleri yazması, geçirdiği hamileliğin ne kadar zor olduğunu, kızına dair duygularını yazması kullanıcılar tarafından bu sefer eleştiri aldı.   

Sosyal medya paylaşımları ile aslında sık sık eleştirilen Bergüzar Korel son doğum paylaşımları ile bu sefer pek çok kişi tarafından "e yeter" dedirtti. Bergüzar Korel'inde kendi sayfasında yorumları kısıtladığı sadeve tanıdıklarına açtığı görüldü.

Sosyal medya kullanıcılar Bergüzar Korel'in paylaşımları için şu yorumları yaptı;

"Ya ama hakikaten yeter be kadın. Zaten boyna habire doğuruyorsun başka işlevin yok gibi."

"Bu kadın tek doğum yapanın kendisi olduğunu sanıyor galiba. Bravo Bergüzar inanılmazı başarmışsın yine nasıl bir mucizedir bu vay anasını"

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

"Anam köyde kaç saat acıyla beni doğurmuş artık gerçekten sıktın be kadın. Görgüsüzlük diycem ama 3. kez doğum yapıyorsun " 

"Herkesin tabiki evladı annelik duygusu kıymetli. Ama bu paylaşımlar sağlıklı bir ruh hali omadığını gösteriyor. Sonra çocuklarınız da sizde öncelik isteyen kendini gerçekten önem atfede biri olarak görüyorsunuz "

"Hayatın en basit döngüsünü bu kadar büyütmek nedir tamam ilkine falan bu kadar yazsa yine bir nebze anlıycam da "

"Ne kadar büyüttü ya yeter artık be kadın her sene yapıyorsun zaten"

"Doğurmaya bu kadar önem atfeden bir toplum anca bizim gibi geri kalmışlarda. Bu nedenle her kadına çocuk baskısı, çocuk doğrumayanlara ikinci sınıf muamelesi falan"