Bergen'in kocası Halis Serbest'i Kanal D'deki magazin programı Neler Oluyor Hayatta canlı yayına çıkardı! Katilin söyledikleri büyük tepki çekerken kanala normalleştiriyorsunuz tepkisi geldi!

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Acıların kadını şarkıcı Bergen'in yüzüne kezzap atan daha sonra ise öldüren hakkında küçük çocuklara istismar davası olan ve bu nedenle hapis yatan kocası Halis Serbest yeniden canlı yayınlarda boy gösterdi.

Kadın cinayetleriyle boğuşan Türkiye'de ülkenin en çok izlenen büyük kanallarından birinde magazin sabah programında ünlü bir şarkıcıya türlü eziyetler çektiren ve en sonunda da öldüren kocası canlı yayına çıkarttırılarak sohbet edildi. 

Acılan kadını olarak bilinen kocasının yüzüne attığı kezzap sonrası tek gözünü kaybeden Bergen'i daha sonra öldüren katil Halis Serbest, Kanal D'de Hakan Ural'ın yorumcu olduğu Neler Oluyor Hayatta adlı programa çıkarıldı.

Kadın katili Halis Serbest'in söyledikleri ve pişkinlikleri pes dedirtirken kanala ve programa "Kadın katillerini böyle normalleştiremezsiniz" diyerek tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları RTÜK'e de tepki gösterdi.

RTÜK'ün en basit kelimeleri bile sansürlediği ancak bir katilin programa çıkartırılarak konuşturulmasına izin verdiği söylenerek tepki gösterildi. 

Halis Serbest programda "Kadın cinayetlerine kesinlikle karşıyım. Bergen’i öldürdüm, pişman değilim diye konuştu. 

Bu sözler üzerine sosyal medya kullanıcıları "Yeter artık utanamdan bu ülkede kadın cinayetlerini normalleştiriyorsunuz. Bir katili programa çıkarttırıp konuşturmak da nedir?" diyerek duruma tepki gösterdi.