Halis Serbest kimdir? Halis Serbest ne iş yapıyor? Halis Serbest nereli? Halis Serbest kaç yaşında? Halis Serbest ve Bergen nasıl tanıştı neden öldürdü? Halis Serbest çocuk istismarcısı mı?

Acıların kadını olarak bilinen şarkıcı Bergen'i öldüren, yüzüne kezzap atan Halis Serbest kimdir? 

Bugün bir sabah programına çıkarttırılarak mikrofon uzatılıp sohbet edilen katil Halis Serbest kimdir? 

Bergen'in hayatının anlatılacağı filmin çekimleri başlarmışken Kanal D'de yorumları ile tepki çeken Hakan Ural'ın yorumcu olduğu Neler Oluyor Hayatta programına Bergen'in katili Halis Serbest çıkarıldı. Katil Halis Serbest'in açıklamaları tepki çekerken kanalada programada tepkiler gecikmedi.

Halis Serbest kimdir? Halis Serbest nereli? Halis Serbest kaç yaşında? Halis Serbest nerede yaşıyor? Halis Serbest ne iş yapıyor?

Halis Serbest 1989 yılında Adana Pozantı'da Bergen'i konser dönüşü aracının önünü keserek kurşunlanarak öldürmüştü. Henüz 30 yaşında olan Bergen'in yüzüne kezzap atan hayatı boyunca işkenceler yapan Halis Serbest en sonunda ünlü şarkıcıyı öldürmüştü.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Halis Serbest Bergen'in hayatının film yapılacağı duyurulması üzerine "Kimden izin aldırlar ben izin vermiyorum çekemezler" diyerek filme engel olacağına dair rahatça birde tehditler savurmuştu.

Peki Halil Serbest kimdir?

Halis Serbest Adana'da tekstil işi ile uğraşıyor. Adana'da yaşamına devam eden Halis Serbest, sadece Bergen'in katili değil aynı zamanda Kozan ilçesinde 2'si 16, 2'si 17 yaşındaki 4 çocuğa istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanmıştı. Halis Serbest, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderilmişti.