Gişede rekorlar kıran Bergen filmi yayın hakları için anlaştığı fiyatı arttırdı!

Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri

Acılaın kadını Bergen'in filmini çekerek acıtasyon sever Türk halkı karşısında büyük bir akıllık yapan Bergen filmi yapımcısı kendine güveniyor! 

Magazinden düşmeyen Bergen'in kocasını filmden önce programlara çıkartarak PR dehası yapan ve daha sonrada bunun devam etmeisyle sürekli gündemde kalan Bergen filmi yapımcısından yeni atak.

kapak_140545

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi pandemi sonrası sinemaya girmiş ve insanların evde sıkılan halini de kendisine çekerek zamanlama harikası yapmıştı. Bergen filmi sinema sektörünü canlandırarak 5 milyon 461 bin 506 kişi tarafından sinema salonlarında seyredilmişti. 

Bergen filmi tamı tamına 159 milyon 680 bin 276 TL hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Film tüm zamanların en çok izlenen 8. filmi olarak adını tarihe yazdırmıştı.

1697696

Bergen filminin proje yapımcısı Orchestra Content filmi dijital platforma satmak için seçimini Disney'den yana yapmıştı. Disney Plus'la 800 bin dolara anlaşan yapım şirketi sözleşme aşamasında yan çizdi.

İddialara göre yapım şirketi sözleşme zamanı geldiğinde fiyatı arttırdı ve 800 bin doları 1.7 milyon dolara çıkardı.