Geçtiğimiz aylarda doğum yapan eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, baba olmanın coşkusu içerisinde görünüyor.

Tatlıtuğ yakın bir arkadaşının yeni dünyaya gelen çocuğuna hediye alırken kameraların objektifine takıldı. Tam hediye aldığı sırada kameralara yakalanan ünlü oyuncu  yeni projesi ile ilgili gelen soruları yanıtsız bırakmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Beren Saat’i Tekrar Bir arada Görebilmek Mümkün Olacak Mı?

2008 yılına damga vuran ve yayınlandığı ilk günden son güne kadar en popüler ve en beğenilen dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu dizisindeki uyumları ile dünyanın pek çok ülkesinde de ünlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i tekrar bir arada görebilmek mümkün olacak mı? 

Toplamda iki yıl süren aşk-ı memnu dizisi genç yaşlı fark etmeksizin neredeyse her kesimin severek ve ilgi ile seyrettiği ve sonlanmasını istemediği yapımlardan biriydi. Romantik drama dalında Türk başyapıtlarından biri olan aşkı memnu kaliteli oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Babalıkla İlgili Anlamlı Sözler!

Arkadaşının çocuğuna hediye alırken kameraların objektifine takılan Tatlıtuğ, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmadı. Baba olmanın harika bir duygu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, oğlu doğduktan sonra kurduğu güzel empatiyi şu sözlerle ifade etmiştir; 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

‘’şimdi daya iyi anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlarda büyüdüğünü’’ Oğlu Kurt Efe’nin hayatlarına dahil olması ile yaşamlarında değişiklik olmasa da neredeyse her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, oğlu Kurt Efe ile birlikte her gün yeni şeyler keşfettiğini de belirtti.
Kameramanların Kurt Efe kime benziyor? Sorusunu içtenlikle yanıtlayan Tatlıtuğ, oğlunun ara sıra annesine ve bazen de kendisine benzetildiğini ifade etti. Oğlu sarışın olduğu için kendisine benzetildiğini belirten ünlü oyuncu oğlunun yüz hatlarının eşi Başak Dizer’e benzediğini söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Beren Saat’in Yeni Projesi!

Oğlu Kurt Efe’den onu açılmışken yeni projesi ile ilgili soruları da cevapsız bırakmayan ünlü oyuncu, Beren Saat ile tekrar başrol oynayacağı sinema filmi projesinden de ilk kez kısaca bahsetti. Sinema filmi çekimleri boyunca oğlu Kurt Efe’den ayrı olacağı için üzgün olan oyuncu yeni film projesi için yıllar sonra Aşk-ı memnu dizisindeki partneri Beren Saat ile bir araya gelecek. 

Böylelikle Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti için ilk açıklama gelmiş oldu. Tam 14 yıl aradan sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftini bir araya getirecek olan proje Beren Saat’e sorulduğu zaman soruları cevapsız bırakmış fakat olumsuz bir cevapta vermemişti. Yıllar sonra yeniden bir araya gelecek olan Tatlıtuğ ve Saat çiftinin yeni projesi daha şimdiden hayranları tarafından heyecan ve ilgiyle bekleniyor.

Muhteşem İkiliden Yeni Proje Sürprizi!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sinema filmi projesinin senaristinin Senarist, yapımcı ve aynı zamanda yönetmen olan Nuran Evren Şit tarafından kaleme alındığı biliniyor. Onur Güventam tarafından kurulan bir prodiksüyon şirketi olan OGM Pictures imzası taşıyacak olan sinema filmi daha şimdiden ikilinin hayranları tarafından ilgi ve merakla bekleniyor.

Çekimleri New York’ta gerçekleşecek olan film ile ilgili  Kıvanç Tatlıtuğ şu şekilde açıklama yaptı:’’ Bir sinema filmi için bir süre Amerika’da olacağım sonra dönüp İstanbul’da projelerle ilgileneceğim’’ Yeni film projesinin ilk ne zaman yayınlanacağı da ikilinin hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. İlk kez Netflix’te yayınlanacak olan film ilgiyle bekleniyor!