Bensu Soral ve kocası Hakan Baş'ın aldatma haberleri sonrasında boşanma iddiaları ortaya atıldı. Bensu Soral ve eşi Hakan Baş boşandı mı merak ediliyor. Bensu Soral ve Hakan Baş boşandı mı?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

30 yaşındaki güzel oyuncu Bensu Soral 3 sene önce eşi Hakan Baş ile aşk dolu bir ilişki sonrasında evlenmişti. Büyük aşkla başlayan Bensu Soral ve Hakan Baş evliliğinde son dönemlerde ciddi sallantılar yaşanıyor. 38 yaşındaki Hakan Baş'ın influencer olan Mina Ceren ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Bensu Soral'ın da dizideki partneriyle samimi görüntülerinin çıkması çiftin ayrıldıkları iddiasını güçlendirmişti.

kako-QjgF2IeJgAUogNdW

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşandı Mı?

Çukur dizisinde başarılı oyunculuğunu ve güzelliğini izleyenlere sergileyen Bensu Soral'ın aşk hayatı iş hayatına kıyasla pek iyi gitmiyor. 3 sene önce evlendiği eşi Hakan Baş ile son dönemlerde ayrıldıkları ve aldatma iddiaları çıkan Bensu Soral'ın boşanıp boşanmadığı merak konusu oldu. Bensu Soral'ın eşiyle ayrıldığı ve yeni projesindeki rol arkadaşıyla samimi görüntüleri ortaya çıktı. Temmuz ayında çekimlerden sonra rol arkadaşı ile sarmaş dolaş fotoğrafları gündeme gelen Bensu Soral'ın Hakan Baş ile ayrılıp ayrılmadığı merak edildi.

Öte yandan iş insanı Hakan Baş'ın da farklı isimlerle görüntülenmesi de akılları karıştırdı. 1996 yılında doğan ve sosyal medyada yaptığı moda, makyaj paylaşımları ile tanınan Mina Ceren ile Hakan Baş'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. Bir gece kulübünde Mina Ceren ve Hakan Baş'ın samimi görüntüleri medyaya sızdı. Bu görüntülerden sonra Hakan Baş ve Mina Ceren'in sevgili oldukları, Bensu Soral ile Hakan Baş'ın ayrıldığı düşünüldü.

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandığı ve ayrıldıkları haberi gündeme geldi. Güzel oyuncu Bensu Soral'a sorulan boşanma sorularına, başarılı isimden şaşırtan cevap geldi. Daha öncede ortaya atılan boşanma ve ayrılık iddialarına verdikleri yanıta benzer bir yanıt veren Bensu Soral, boşanma iddialarına olumsuz yanıt verdi. Hakan Baş ile evliliklerini devam ettirdiklerini ve boşanmadıklarını söyleyen Bensu Soral, herhangi bir gelişme olduğunda bunu ne basından ne de takipçilerinden saklamayacaklarını söyledi.

kako-Tsm1prkOnE9B4iDP

Bensu Soral ve Hakan Baş Ne Zaman Evlendi?

Son dönemlerde ayrılık ve boşanma iddiaları ile sık sık gündeme gelen Bensu Soral ve eşi Hakan Baş'ın ne zaman evlendiği, kaç senedir evli oldukları merak ediliyor. 3 senedir evli olan Bensu Soral ve Hakan Baş'ın ne zaman evlendiği sorusuna yanıt aranıyor. Bensu Soral ve Hakan Baş 2018 yılının yaz ayında evlendiler. 2018'in Eylül ayında dünya evine giren Bensu Soral ve Hakan Baş'ın düğünü de oldukça konuşulmuştu.

kako-wIvVRuUF2zVHm4Z2

Bensu Soral ve Hakan Baş Neden Ayrıldı?

Kubilay Aka ile adı aşk iddialarına karışan Bensu Soral'ın eşinden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda evlerini ayıran ve ayrı yaşamaya başlayan Bensu Soral ve eşi Hakan Baş'ın evliliklerinin boşanmaya doğru gittiği düşünülüyor. Hakan Baş'ın da Mina Ceren ile samimi görüntüler vermesi sonucunda Bensu ve Hakan çiftinin ayrıldıkları düşünülüyor.

Ayrılık iddialarını sosyal medya hesaplarından ortak yaptıkları paylaşım ile yalanlayan Hakan Baş ve Bensu Soral'ın ayrılmadığı biliniyor. Boşanma haberleriyle gündeme gelen Hakan Baş ve Bensu Soral çiftinin ayrılması an meselesi. Ayrılık haberlerini yalanlayan çifte takipçileri artık inanmıyor. Evliliklerini kamera önünde devam ediyormuş gibi gösteren Hakan Baş ve Bensu Soral'ın ne zaman ayrılıklarını itiraf edecekleri de merak edilenler arasında yerini alıyor.