Star Tv'nin yeni dizisi Benim Hayatım Hayat kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi kim? Nilsu Berfin Aktaş nereli? Nilsu Berfin Aktaş dizileri?

Star Tv'nin yeni dizisi Benim Hayatım bugün başlıyor! Benim Hayatım dizisinde Hayat karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi kim? 

Star TV’nin Pazar günleri ekranlara gelecek olan, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete ikilisinin yazdığı yeni dizisi Benim Hayatım dizisinde genç yeni bir yetenek olan Nilsu Berfin Aktaş başrol olarak ekranlara geliyor. Hayat karakterine can verecek olan Nilsu Berfin Aktaş’ın partneri ise yakışıklı yetenek Genco Özak.

Benim Hayatım dizisidne hayatlarındaki tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a gelen bir kızın hikayesini anlatılıyor olacak.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Peki kim bu Nilsu Berfin Aktaş?

1998 Ankara doğumlu olan Nilsu Berfin Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu olup 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile gerçek anlamda TV dünyasına giriş yapmıştır.

Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol alan genç yetenek, yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Nilsu Berfin Aktaş, Star TV’de ekrana gelmek için geri sayıma başlayan yeni dizi “Benim Hayatım” ile ilk başrol deneyimini yaşayacak.

23 yaşında olan ve çocukluğundan beri oyunculuk eğitimleri alan ve oyunculuk hayalleri kuran güzel oyuncu Pazar günleri Star TV’de yayınlanacak olan “Benim Hayatım” dizisinde Hayat karakteri ile başrol oyuncusu olarak karşımıza geliyor olacak.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Kolej (TV Dizisi 2021)

Ölüm Zamanı (TV Dizisi 2021)

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Gökçe Mollaoğlu, TV Dizisi 2019)

Rastlantı (Sinema Filmi 2019)

Geleceğin Starı