Star Tv'nin yeni dizisi Benim Hayatım final mi yapıyor? İlk bölüm düşük reytinglerin ardından dizinin ikinci bölümü daha da kötü gelince finalden kaçamadı! Benim Hayatım ikinci bölüm reytingleri ne? Benim Hayatım devam edecek mi?

Star tv'de Pazar akşamaları ekranlara gelen Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın başrolünde yer aldığı Benim Hayatım dizisi reyinglerde çok çok düşük seyretmeyi sürdürdü!

Pazar akşamları TRT'de Teşkilar ve sezonun en iyi işlerinden biri olarak görülen Kanal D'de Yargı dizisine karşı büyük bir risk alarak yerleştirilen Benim Hayatım dizisi ikinci bölümü ile ekranlara geldi.  

Yayınlandığı ilk gün 31 Ekim Pazar akşamı birinci bölümü ile Total’de 12. AB’de ise 17. sırada yer alan Benim Hayatım dizisi ikinci bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Nilsu Berfin Aktaş'ın güzelliği ile göz doldurduğu Benim Hayatım dizisi 7 Kasım 2021 Pazar dün akşam yayınlanan ikinic bölümüyle Total'de yine 12. olurken AB'de ise 23. sıraya geriledi. Benim Hayatım dizisi öncemli dizilerin olduğu Pazar akşamları tutmayacağını net bir şekilde göstermiş oldu.

Star Tv Benim Hayatım dizisinde gün değişikliği yapar mı bilinmez ancak şu an görünene göre aslında en iyi günlerden biri Cuma günü. 

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin düşüş yaşadığı şu günlerde Cuma akşamı Show Tv'de yeni başlayan Aziz'e karşı daha az iç karartıcı ve çerezlik entrika aşk dram dizisi isteyenler için harika bir seçim olacağı görülüyor. Ancak gelen bilgilere göre Benim Hayatım dizisi için final kararı verildi bile. Dizinin gelecek bölümü de düşmeye devam ederse kanal yönetimi ve yapım şirketinin diziyi uzatmayacağı öğrenildi.