Star Tv'de yeni başlayacak olan Benim Hayatım dizisinde Ali'yi kim canlandırıyor? Genco Özak kimdir? Genco Özak nereli? Genco Özak kaç yaşında? Genco Özak sevgilisi kim? Genco Özak yer aldığı dizileri?

Star TV'de yeni başlayacak olan Benim Hayatım dizisinde Ali karkaterini hangi oyuncu canlandırıyor? Benim Hayatım Ali kimdir?

Benim Hayatım dizisinde Nilsu Berfin Aktaş'a Genco Özak eşlik ediyor. Peki Genco Özak kimdir?

Star Tv'nin bu akşam başlayacak olan yeni dizisi Benim Hayatım'da Ali karakterine Genco Özak hayat veriyor. Yeni dizi Benim Hayatım'da Nilsu Berfin Aktaş ile Gencı Özak partnerliği merakla bekleniyor.

Bilindiği üzere televizyonlarda ardı ardına yeni diziler başlıyor. Bunlardan merakla beklenen bir tanesi de Star TV’nin Pazar günleri ekranlara gelecek olan yeni dizisi Benim Hayatım. Dizide yeni yetenek ve güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş Hayat karakteri ile ilk başrol deneyimi yaşayacak. Dizideki partneri ise yakışıklı ve yine bir diğer genç yetenek Genco Özak'da Ali karakterini canlandırıyor olacak.

Peki Genco Özak Kimdir? Genco Özak Nereli? Genco Özak Kaç Yaşında? Genco Özak dizileri? Genco Özak sevgilisi kim?

Ailesiyle beraber yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a gelen bir kızın hikayesini anlatacak yeni dizinin senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete ikilisi yazıyor. Oyuncu kadrosunda Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu, Belgin Şimşek gibi bir çok isim yer alıyorç

Genco Özak Kimdir?

İstanbul’da 22 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelen Genco Özak eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinde yaşadı. Çalgı Çengi sinema filminin yapım ekibinde görev alarak sektöre giren ve bir dönem Leyla Tanlar ile birlikteliği ile gündeme gelen Genco Özak 1.84 boyunda ve 29 yaşında ve Yay Burcu.

GENCO ÖZAK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Çukur - Kulkan Erdenet

Güvercin - Ökkeş 2018

Söz (Kopuk – Selim Hayroviç)

Kaybedenler Kulübü 2  

Martıların Efendisi (Kahvedeki Adam) 

Kor (Muhasebeci) 

Vatanım Sensin (Mehmet)

Kocamın Ailesi (Can)