Star Tv'nin yeni dizisi Benim Hayatım'da Aheste karakterini hangi oyuncu oynuyor? Benim Hayatım Aheste kimdir? Nilüfer Açıkalın kimdir? Nilüfer Açıkalın nereli? Nilüfer Açıkalın kaç yaşında? Nilüfer Açıkalın kiminle evli? Nilüfer Açıkalın sevgilisi kim?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

Star Tv'nin yeni dizisi Benim Hayatım ilk bölümü ile ekranlara bu akşam geldi. Benim Hayatım dizisinin oyuncuları merak uyandırdı.

Benim Hayatım dizisi Aheste karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Benim Hayatım Aheste gerçek adı ne? Benim Hayatım Aheste karakterini Nilüfer Açıkalın canlandırmaktadır. Peki Nilüfer Açıkalın kimdir? Nilüfer Açıkalın nereli? Nilüfer Açıkalın kaç yaşında?

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak'ın yer aldığ Benim Hayatım ilk bölümü bu akşam Star Tv'de ekranlara geldi. 

Nilüfer Açıkalın Kimdir?

1967 İstanbul doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra öykü yazarı ve müzisyenlik yapmıştır. Makedonya göçmeni bir ailenin kızıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır.

Oynadığı ilk filmi Süreyya Duru'nun Ada adlı filmdir. Filmde Nilüfer Açıkalın, Türkan Şoray'ın kızını oynamıştır.

Nilüfer Açıkalın'ın kısa öykülerinden oluşan dört adet öykü kitabı vardır.

1987 yılında Peker Açıkalın'la evlendi 1994 yılında boşandılar. Şimdilerde Orhan Oğuz ile beraberdir.