2 reyting rekortmeni dizi birleşti! Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanında Kırmızı Oda sürprizi! TRT ve TV8'den heyecanlandıran iş birliği! Gülgen Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın yanına gitti!

TRT'nin reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda ile birleştiği bölüm ekrana geliyor!

Uzun zamandır beklenen bölüm nihayet geliyor! Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizisini birleştiği ilk bölüm ekranlara gelmeye hazırlanıyor! 

Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı izleyenler heyecanla Salı günü beklemeye başladı! Masumlar Apartmanı 45. bölümde Gülben Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın yanına gitti!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi TV'de başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi ile birleşen bölüm nihayet geldit!

Masumlar Aprtmanı 45. bölüm fragmanında Gülben'in Kırmızı Oda'sının Doktor Hanım'ına "Acaba beni düzeltebilir misiniz?" sözleri yer aldı.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Masumlar Apartmanı yeni bölümünde Memduh'un Han'a Safiye ve Gülben için artık yardım almalarının zamanı gelmedi mi? demesi üzerine Han kardeşi Gülben'i daha fazla beklemeyerek psikiyatriste götürüyor.

Masumlar Apartmanı 2 Kasım Salı günü ekrana gelecek yeni bölümünde, Gülben ile TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı buluşuyor! Dizide konuık oyuncu olarak Binnur Kaya hyer alıyor. 

Masumlar Apartmanı fragmanı yayınlanır yayınlanmaz seyirciyi heyecan sardı. İlk sezon reytinglerini arayan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda bakalım birleşen bölümle eski başarısına kavuşacak mı?

Daha önce de Behzat Ç ile Leyla ile Mecnun dizilerinin birleştiği ortak bölüm ekrana gelmiş ve çok konuşulmuştu.