Ünlü oyuncu Begüm Birgören ile eşi Mehmet Cemil 2020 ekim tarihinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü çifttin mutluluğu iki yıl sürdü. İkilinin neden boşanacağı merak konusu oldu.

39 yaşındaki başarılı oyuncu Begüm Birgören ile eğitim kurumu yöneticisi eşi Mehmet Cemil 1,5 yıl aşk yaşadıktan sonra 2020 Ekim tarihinde nikah masasına oturma kararı almıştı. Ancak ikilinin doludizgin giden aşkından kötü haber geldi. Ünlü çiftin evliliği iki yıl sürdü. İkilinin neden boşanacağı da merak konusu oldu.

2_1280x720-119

Begüm Birgören ve Mehmet Cemil Mutluluğu İki Yıl Sürdü!

Ünlü oyuncu Begüm Birgören ile eğitim kurumu yöneticisi Mehmet Cemil 1,5 yıl aşk yaşadı. Ünlü çift 2020 Ekim tarihinde evlilik kararı aldı. Birgören ve Cemil çifti corona virüs pandemisi dönemi olduğundan kaynaklı Kadıköy Evlendirme Dairesi’ nde kıyılan sade bir nikah ve yakın arkadaşlarının da katılımı ile dünya evine girmişti. İkilinin düğündeki mutluluk kareleri hala canlılığını koruyorken kötü haber geldi.

2020 yılında nikah masasına oturan 39 yaşındaki güzel oyuncu Begüm Birgören ile Mehmet Cemil cephesinden iyi haber gelmedi. Evliliklerinde kara bulutlar dolaşan ünlü çiftin boşanma kararı aldığı söylendi. Güzel çiftin bu haberi sevenlerini oldukça üzdü. Pandemi döneminde evlenen Birgören ve Cemil çiftinin mutluluğu iki yıl sürdü. İkilinin doludizgin yaşadığı aşktan kötü gelmesi yakın çevresini üzdü.

1_1280x720-107

Begüm Birgören ve Mehmet Cemil Neden Boşanıyor?

2 yıl önce nikah masasına oturan Begüm Birgören ve Mehmet Cemil çiftinden üzücü haber geldi. Ünlü çift 1,5 yıl aşk yaşadıktan sonra evlenme kararı almıştı. Ancak mutlulukları kısa süren çiftin boşanma kararı aldığı öğrenildi. Corona döneminde evlenen Brigören ve Cemil çiftinin evliliğinden geriye kalan düğündeki mutluluk dolu kareler oldu.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

39 yaşındaki güzel oyuncu Begüm Birgören ile Mehmet Cemil cephesinden kötü haber geldi. Boşanma kararı alan ünlü çiftin mahkemeye de başvuruda bullundu. Güzel oyuncu Begüm Birgören’ in mutluluğu kısa sürdü. Karşılıklı anlaşarak boşanma kararı alan güzel çiftin davası, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

2020 yılında Kadıköy Evlendirme Dairesi’ nde kıyılan sade bir nikah ile dünya evine giren güzel oyuncu Begüm Birgören ile eğitim kurumunun yöneticisi Mehmet Cemil boşanma kararı aldı. Boşanma kararının aileler ile paylaşan Birgören ve Cemil çiftinin işlemler için mahkemeye başvurduğu söylendi. Karşılıklı boşanma kararı alan ünlü çiftin gelecek günlerde davası görülecek. Ünlü çiftin neden boşanacağı da merak konusu oldu. Birgören ve Cemil çiftinden boşanma ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.