Ünlü influencer Dila Tarkan yaz ayını beklemeden iş insanı sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina’da nikah masasına oturdu. Ünlü çift nikah fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ın hamile olmasından dolayı nikahı öne çektiği söylendi.

Dünyaca ünlü giyim gruplarından birinin sahibi olan iş insanı Ahmet Can Tarkan’ın kızı, ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina’da evlendi. Tarkan ve Doğruer çifti misafirleri için geceliği 4 bin Euro değerinde odalar tuttu. Cemiyetin sevilen isimlerinden olan Dila Tarkan’ın hamile olmasından dolayı nikah tarihini önce çektiği iddia edildi.

2_1280x720-126

Bebek Bekleyen Dila Tarkan Sevgilisi Dağhan Doğruer ile Evlendi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan ile sevgilisi iş insanı Dağhan Doğruer Yunanistan’ın başkenti Atina’da yakın arkadaşlarının da olduğu nikah töreni hazırladılar. Influencer Dila Tarkan’ın nikahta beyaz takım elbise giymiş olması da gözlerden kaçmadı. Beyaz takım içindeki gelin güzelliği ile büyüledi. Tarkan’ın gelinliği oldukça merak ediliyor.

İş insanı Dağhan Doğruer ile sosyetenin sevilen isimlerinden olan Dila Tarkan yaklaşık üç yıldır aşk yaşıyor. Ünlü influencer Dila Tarkan geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu öğrenmişti. Yaza düğün yapmayı planlayan çift nikah tarihini öne çekti. Tarkan’ın hamile olmasından dolayı nikah tarihini öne çektiği iddia edildi.

8_1280x720-14

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer Nikah Masasında!

Cemiyetin sevilen isimlerinden Dila Tarkan ile sevgilisi iş insanı Dağhan Doğruer Atina’da sade bir nikah töreni yaptı. Doğruer ile Tarkan çifti misafirleri için geceliği 40 bin Euro değerinde olan odalar tuttu. Ünlü çift nikah töreni fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tarkan nikahta beyaz takım elbisesi ile oldukça beğenildi. Ünlü influencer Dila Tarkan’ın düğünde tercih ettiği gelinlik de merak konusu oldu.

İş insanı Dağhan Doğruer ile ünlü influencer Dila Tarkan’ın bu özel gününde aileleri ve dostları yalnız bırakmadı. Atina’da mutluluğa evet diyen Doğruer ile Tarkan çiftinin nikah kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Tarkan’ın hamile olmasından dolayı düğünü erken tarihe aldığı iddia edildi. Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Doğruer ve Tarkan çifti kısa süre önce aile arasında nişanlanmıştı.

Dila Tarkan, sevgililer gününde Miami’de evlilik teklifi almıştı. Tarkan sevgilisinin evlilik teklifine evet dedikten sonra o anları sosyal medyada paylaştı. Ünlü influencer Dila Tarkan, o anları “her şey tam burada başlamıştı” notu ile ınstegramda paylaşmıştı. Tarkan’ın paylaşımında saniyeler içinde binlerce beğeni ve yorum yapılmıştı. Öte taraftan Dila Tarkan’ın kendisinden 2 yaş küçük kız kardeşi Sima Tarkan da sosyal medyada influencer olarak tanınıyor. Sima Tarkan da kendi markalarında iş insanı olarak çalışmalarını devam ettiriyor.