Birçok başarılı proje içerisinde ismine Türkiye'de hatta dünyada duyuran Hande Doğandemir bu sezon içerisinde Star TV ekranları önünde başarılı bir dizi olan annemizi saklarken isimli projede başrol olarak güzel bir performans sergiledi. 

Handan karakteri olarak canlandırmış oldu. Yine sevenleri tarafından şaşırtıcı bir anne adayı olarak seyirci karşısında canlandırdığı karakteri gerçekten hissettirerek oynadı. Çocukları dışında daha çok kendi için yaşamını sürdürmek isteyen Handan karakteri, hayatını tekrardan kurmak için çabalarken Hande Doğandemir bu karakteri çok etkili bir şekilde canlandırmıştır. Oyuncu, başarılı performansı ile bu diziyi destekleyenler tarafından büyük bir başarıya layık görülmüş.

Hande Doğandemir Hız Kesmeden Oyunculuk Kariyerine Devam Ediyor

Hande Doğandemir Annemizi Saklarken dizisinde gerçekten güzel bir performans sergilemiştir. Fakat bu performans ne yazık ki reytinglere olumlu bir şekilde etki göstermemiş ve dizinin erken bir final yapması kararı alınmıştı.  

Bu durum oyuncunun talihsizlik yaşamasına neden olmuştur. Ancak Hande Doğandemir oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam ederek yeni bir proje ile gündeme gelmiş ve İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolünü paylaşacağı 49  isimli  sinema filminde önemli bir rol ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanmıştır. Baş rol alacak ünlü oyuncu ilk kez bu proje adına konuşan isim oldu. 

Hande Doğandemir’in canlandıracağı  sinema filminin konusu, IŞİD terör örgütünün Musul içerisinde bulunan ve önemli bir yer olan Türkiye Konsolosluğu'na Kuşatma  yaparak içerisinde bulunan 49 kişiyi Rehine olarak kullanmasını ele almaktadır. 

Dizinin olay örgüsü bu şekilde başlar ve dizi gerçekten tarihi bir döngüye önemli bir aydınlatma olacaktır. Dizinin içerisinde Milli İstihbarat teşkilatının da canlandırılacağı bilinmekte ve bu önemli teşkilatın  49 kişi olan rehineleri  kurtarma çabası dizi içerisinde önemli bir konu olarak sahnelenecektir.

Hande Doğandemir Yeni Proje Hakkında Konuştu

Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir, bu sinema filmi hakkında şu şekilde önemli bir açıklama yapmıştır: “Her şey yolunda.Yakın zaman içinde seyirci karşısına çıkmayı temenni ettiğimiz bir sinema projemiz mevcut. Onun dışında da bir şeyler var. Yazın çalışacağım gibi görünüyor. 

Fırsat bulursam tatile gideceğim ama plan yapmadım.” Gibi cümleler kurarak heyecanını tekrardan dile getirmiş ve sevenlerine yeniden bir proje içerisinde olacağı müjdesini vermiştir. 

Fakat Hande Doğandemir açıklaması içerisinde projesi hakkında isim olarak bilgi vermemiştir. Yalnızca yakın bir zaman önce 49  ismine sahip olan projenin başrolleri arasında yer alacak olan Uluce haberi alınmıştı.

Hande Doğandemir isimli  güzel oyuncunun sinema filmi dışında başka bir proje içerisinde de yer alma ihtimali çok yüksek görünüyor. Bu konuda oyuncu hiçbir açıklama yapmamış olsa da bu konuda çeşitli söylentiler süregelmektedir.

Hande Doğandemir Dizi Hayatına Yenilik Kattı

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Hande Doğandemir içerisinde yer almış olduğu projelere göz atıldığı zaman çoğunluk olarak dizi hayatına daha ağırlık verdiği görülüyor. Dizi hayatında güzel ve başarılı oyunculuk performansı sergilemiştir. Fakat bazen hayatta değişiklikler yapmak gerektiğini düşünen güzel oyuncu Hande Doğandemir de hayatında önemli değişiklikler yaparak artık sinema kariyerine adım atmış oldu.

Oyunculuk adına önemli bir isim olan Hande Doğandemir’in, geçmişte rol almış olduğu projeler yıllar geçse dahi insanlar tarafından övgüler  ve güzel yorumlar almıştır. Başarılı oyuncu canlandıracağı karakteri büyük bir heyecan ile seyircilere sunacağını ve yaşadığı heyecanı aynı şekilde karşısındaki izleyenlere de aktaracağını umduğunu açıklamıştı. Şimdi ise bu açıklamalar neticesinde oyuncunun sevenleri heyecanla Hande Doğandemir’în oyunculuk performansını bekliyor.