Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer duyarlılığını yine gösterdi. Maltepe'de bir insan müsveddesi köpeğine işkence ederken görüntülendi.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Hayavan işkencenin rahatlıkla uygulandığı ülkemizde kamerala bir görüntü daha yakalandı. Bu sefer işkenceye uğrayan bir de sahipli bir köpek.

Sokak hayvanlarının 7-24 yaşadığı işkenceler, iftiralar akıl almaz derecesindeyken bir de sahipli evi sevgiyi bulmuş dediğimiz kapalı kapılar ardındaki cins hayvanların çektikleri var. Sokaklara atılan, kısırlaştırılmayan sokaklarca can cekişen içecek su bulamayan yağmurda güneşte sığınacak yer bulamayan gariban sokak hayvanlarının her saniye çektiklerinin yanı sıra denetlenmeyen hayvan sahiplerinde de her gün yeni bir iç yakan görüntüler geliyor.

Son olarak Maltepe'de bir görüntü yine sinirlerimi harap etti. Maltepe'de bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde bir köpeğe sahibinin uyguladığı işkence görüntülendi. 

Bizim izleyemediğimiz görüntüleri yaşayan bu hayvanlar ne zaman kurtulacak? Barınaklar ne zaman düzeltilecek, bu hayvanları gelir kapısına döndüren onlarca dernek ve kişilerin açtıkları sayfalar yerine belediyelere para verip kısırlaştırma ne zaman yapılacak, sokaklara atanlar, üretenlerin, cins hayvan satın almaların, yurt dışlarından getirmelerin, köylerde iş yerlerini korusun diye kısırlaştırılmayıp doğurtturulanların önüne ne zaman kesilecek? Hayvan sahipleri denetlenecek mi? Her önüne gelen hayvanları alıp işkence etmeye devam mı edecek? Daha sonra rahatsız oluyoruz denilerek işkenceler edilen bu garibanlar ne zaman kurtarılacak? 

BAŞAK DİZER DE SİTEM ETTİ!

r066uEhkbUaYRPCLGTc0TQ

Duyarlılığı ile bilinen Başak Dizer'de Maltepedeki görüntüye dayanamadı ve haberi paylaşan sayfanın altına yorum yaptı. Başak Dizer sinirlerine hakim olamayarak şiddet uygulayan insan müsveddesine dair lanet okudu.

Gelen tepkiler üzerine Maltepe Belediyesi köpeğin şahıstan kurtarıldığını ve veterineler tarafından takibinin yapıldığını açıkladı..

Sadece arada basına yansıtılanlardan gördüğümüz her gün mide kaldırmayan akıl almaz işkencere uğraya sokak hayvanlarınına dair Twitter denilen herkesin kendini uzman sıfatı ile takipçi kastığı saygı duyulan kişiler haline geldiği yerde confirmation bias ile copy paste ile ülke sosyolojisinden ve asıl geröeklikten nedenden uzak kenci bencil takıntıları türcülükleri ile yalan propagandayla zaten suç oranı ve cahilliği yüksek olan halkı kine sevk eden paylaşımlar ise devam ediyor.