Bugün hayatını kaybeden Hatice Akarsu kimdir sorusu gündeme geldi. 28 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu çoklu organ yetmezliği sebebiyle öldü. Peki, Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kimdir? Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kaç yaşındaydı? Nereli?

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olan ve bir türlü iyileşmeye Hatice Akarsu, 4 Kasım 2021'de aramızdan ayrıldı. 14 senedir evlat acısıyla yaşayan Hatice Akarsu, tüm Türkiye'nin annesi olmuş ve tüm Türkiye'de onun evladı olmuştu. Bugün hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kimdir merak edildi. Hatice Akarsu kaç yaşındaydı soruluyor.

kako-wuSbFqhM8eDSh1T5

Barış Akarsu'nun Annesi Hatice Akarsu Kimdir?

Bodrum'da kendi aracıyla trafik kazası geçiren ve geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybederek aramızdan ayrılan Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, bugün kaldırıldığı hastanede kayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı ameliyat olan Hatice Akarsu, tedavisine evde devam ediyordu. İyileşmeye çalışan Hatice Akarsu, dayanamadı ve aramızdan ayrıldı.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nın 15 gün önce de Ankara Şehir Hastanesi'nin yoğun bakıma kaldırılmıştı. Çeşitli tedaviler gören Hatice Akarsu'nun pankreas kanseri olduğu öğrenildi. Bir süre önce koyulan pankreas kanseri teşhisi sonucunda ameliyat olup tedavi gören Hatice Akarsu, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hatice Akarsu'nun kaç yaşında olduğu da merak edildi. Öte yandan Hatice Akarsu'nun nereli olduğu da soruldu. Peki, Hatice Akarsu kaç yaşındaydı?

kako-34MLuxGQQzGnnhOt

Barış Akarsu'nun Annesi Hatice Akarsu Kaç Yaşında, Nereli?

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu aramızdan ayrılalı 14 seneyi geçti. 29 Haziran 2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden yakışıklı ve başarılı şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi de pankreas kanseri tedavisi görüyordu. Bir süre önce pankreas kanseri teşhisi koyulan Hatice Akarsu'nun ameliyat olduğu ve tedavi gördüğü de öğrenildi. Ancak Hatice Akarsu çoklu organ yetmezliği sebebiyle tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hatice Akarsu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti ve dünyaya gözlerini yumdu.

Genç yaşta oğlunu kaybeden Hatice Akarsu'nun kaç yaşında olduğu da merak ediliyor. Amasralı olan Hatice Akarsu, oğlunun acısıyla daha fazla yaşayamadı. Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun ölüm haberini ise yeğeni duyurdu. Hatice Akarsu'nun ölümü yeğeni şu sözlerle sevenlerine duyurdu; "

Günlerdir iyi haber bekledik ama oğlunun özlemi ağır bastı be Hala.. Kocaman sarılın birbirinize.. Mekanınız Cennet olsun.. Sizi çok özleyeceğim, özleyeceğiz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimelerim düğümlendi, içimde ki acının tarifi yok.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Günlerdir iyi haber bekleyen ve mesajlarıyla aramalarıyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz" diyerek Hatice Akarsu'nun öldüğünü duyurdu.