TRT 1 ekranlarında büyük umutlardan ziyade büyük bir emek ile ekranlara gelen dizi “Barbaroslar” da istenen başarı bir türlü yakalanmayınca artarda yeni kararlar alınıp yenilikler yapılıyor. Şimdiki yeni karar ne oldu? Barbaroslarda son yeni hamle ne olacak? Barbaroslar dizisindeki yeni kara ne? Barbaroslar dizi setinde neler yaşanıyor? Barbaroslar dizisinde hikâyenin yeniden kurgulanacağı yeni isim kim?

Osmanlı Devleti’nin deniz seferlerindeki efsane ismi Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayrettin Paşa ve düğer üç kardeşinin hayatının anlatıldığı ve başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu “Barbaroslar” dizisi reytingleri giderek azalmakta.

barbaros 7

Yüksek bir bütçe ile uzun bir hazırlık dönemi ardından büyük bir iddia ile ekranlara gelen diziye beklenen ilgi gösterilmedi. Başarısızlığın adından önce yönetmen sonra görüntü yönetmeni değiştirilmişti. Daha sonrasında hikâye senaryosunda ciddi değişikliklere gidildi ama reytinglere bakılınca yine olmadı.

barbaros 6

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Son olarak diziye yeni bir kadın karakter alınmasına umut bağlayan dizide bu karakter ile hikâyenin tekrar kurgulanıp Ulaş Tuna Aslantepe’nin canlandırdığı Hızır Reis’in karakterine dizide eksik görülen aşk ve romantizm ile renk getirilmesi planlanıyor.

Diziye yeni kan ve yeni heyecan olarak katılacağı beklenen yeni kadın karakter oyuncusu ise Meryem karakterine hayat verecek olan Cemre Gümeli olarak biliniyor.

barbaroslar 5

28 yaşındaki güzel oyuncu daha önce Bay Yanlış ile ekranlarda ilgi topladıktan sonra Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol almıştı.