TRT 1 ekranlarında seyircilerle buluşan Barbaroslar dizisi, perşembe rekabetinde dengeleri değiştirdi.

AB grubu haricinde birincilik koltuğuna oturan fenomen dizi, görsel zenginliği ile bütün dikkatleri üzerine  çekti.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Başrollerinde,  Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe’nin yanı sıra dizide   çok sayıda iddialı isimlerin yer aldığı dizi kadrosuna  bir yeni oyuncu daha eklendi.  Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı dizinin kadrosunda bulunan diğer oyuncular ise şöyle: Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu. Dizinin yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, dizi bir ES Film projesi olarak dikkatleri üzerine topluyor. 

Başrollerinde, Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı dizinin görkemli şovu her geçen hafta daha da kendisini hissettirecek şeklinde görünüyor.  yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerden büyük ilgi gören Barbaroslar dizisi, şimdiden listelerde birinci olmaya başladı.  Sosyal medyada da geniş bir seyirci kitlesi tarafınca desteklenen Barbaroslar dizisinde yeni bir sürpriz var.

Dizi,  yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyicilerini bir sürpriz ile  karşılayacak. Dizinin yeni oyuncusu Seda Mert oldu.  Seda Mert Barbaroslar dizisinde Misket karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.  Başarılı performansları ile bilinen oyuncu,diziye ilişkin duygu ve düşüncelerini de paylaştı. Misket karakterinin dizideki yeri ne olacağı ve nasıl bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

1975 senesinde İstanbul’da doğan Sedat Mert, dizinin yeni karakteri Misket olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. İkinci bölüm itibari ile  ekranlara  Misket karakteri sürpriz bir biçimde diziye giriş yapacak.

Başarılı performansları ile bilinen oyuncu,  yeni dizisi için şu ifadeleri kullandı, “Böyle büyük prodüksiyonlu ve güzel bir işte rol aldığım için mutluyum. Keskin bir nişancıyı canlandıracağım. Umarım seyircimizde benim kadar heyecanlanır” açıklamasını yaptı.