TRT'nin büyük umutlarla başlattığı ancak reytinglerde hayal kırıklığı yaşayan dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde radikal değişikliklere imza atıldı.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

TRT1'in yoğun çalışmalar sonrası büyük umutla başlattığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı beklenilen reytinglerin altına kaldı.

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi son bölüm reytinglerinde epey düşüş yaşandı. Tanıtımlarında zirvede yer alacağı düşünülen dizi beklenmedik planlanan reytinglerin altına kaldı.

TRT'nin ve yapımın hedeflediği reytinglerin altına kalan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın da reytingleri yükseltmek ve hikayeyi canlandırmak adına radikal değişimler yapılacak. 

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde oyuncu değişiklikleri yaşanacakken hikayede başka bir yöne evrilecek. Edinilen biglide dizide artık yetimhane sahneleri yer almayacak.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde 2 ayrılık haberi de şimdiden geldi. Dizide yer alan Melis Babadağ ile Gülcan Aslan'ın hikayesi bitirilecek.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Despina ve Zeynep karakterlerinin hikayesi bitirilecek. Dizide yapılan değişimlerle reytingleri yükseltmek ve hikayeyi canlandırmak ve senaryoya heyecan getirmek hedeflenecek.