TRT 1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi yeni bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Merakla beklenen Balkan Ninnisi 15. bölümü yayınlandı. Peki, Balkan Ninnisi 15. bölümünde Köfteci Süleyman ve Nina kavuşacak mı? Nina’nın sırrı nedir? İşte detaylar…

Sımsıcak bir aile hikayesinin anlatıldığı Balkan Ninnisi dizisi seyirciden tam not almaya devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen dizi sadece Türkiye’de değil; Makedonya’da da ilgiyle takip ediliyor. Türk ve Makedon ilişkilerinin yeni bir boyut kazanmasına katkı sağlayan dizi zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın yer aldığı Balkan Ninnisi dizisinde dostluk, aile bağları, vefa ve aşk temaları işleniyor. Oyuncu kadrosunda Suzan Akbelge, Kaan Turgut, Emre Bey, Hakan Boyav, Süleyman Kara, Can Kolukısa, Deniz Gürkan, Bennu Şahin ve Erman Saban yer alıyor. 


Makedon gelin ve Türk damadın aşk hikayesinin anlatıldığı dizi de dostluk mesajları veriliyor. Ailelerin birbirinden farklı kültürlere ve yaşama biçimlerine sahip olsalar da uyum içerisinde yaşamalarının mümkün olduğu mesajı aktarılıyor. Komedi ve romantizmin bir arada sunulduğu Balkan Ninnisi 15. bölümü ile ekran yolculuğunu sürdürüyor.

balkanninnisi-bedijabegovska-750x375-c

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Köfteci Süleyman’ın büyük aşkı ortaya çıkıyor

Balkan Ninnisi son bölümünde Köfteci Süleyman’ın 35 yıllık aşkı Nina gündeme gelmişti. Makedon bir ailenin kızı olan Nina, Süleyman’ı bırakarak sırra kadem basmıştı. Nina’nın ardından aşka küsen Köfteci Süleyman ise büyük bir acı çekmişti. Büyük aşkını yıllar boyunca arayan Süleyman, nihayet muradına erecek. Zira Nina ortaya çıkıyor. Süleyman ve Nina’nın hikayesinin tüm detayları yeni bölümde işlenecek. Nina karakterine ise usta oyuncu Bedija Begovska hayat verecek. Nina, Elena’nın kız kardeşidir. Bu durum Elena ve Süleyman arasındaki çatışmanın körüklenmesine yol açacak. Zira, kız kardeşini korumak isteyen Elena yeni önlemler alacak. Süleyman ise Nina’dan bir daha ayrılmak istemeyeceği için engellere karşı mücadele edecek.