Kanal D ekranlarında Yayınlanan Fenomen dizi, Baht Oyunu  hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddialar doğrulandı. .

Dizinin senaristinin bu şekilde bir bilginin kendilerinde olmadığını açıklamasına rağmen, kulis detayları dizi için final kararı alındığını ortaya koydu.Baht Oyunu dizisi Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanıyordu ve şimdiye kadar da 15 bölüm yayınlandı. Dizinin devam edip etmeyeceğine yönelik hayranların meraklı bekleyişi bir süredir devam ederken, düşük gelen reytinglerin  hemen ardından Baht Oyunu dizisi için final iddiaları sosyal medyada yankıladı.

Kanal D’nin dizi hakkında vermiş olduğu kararı açıklaması beklenirken, ARC Yapım tarafından hazırlanan dizi için 17. bölüm ile final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizinin inal yapacağı ortaya çıkınca  dizinin hayranları bu duruma çok üzüldü. Sosyal medyada kısa sürede hakkında en çok paylaşım yapılan dizilerden biri olan Baht Oyunu ne yazık ki yakın zamanda Kanal D ekranlarına veda ediyor.

Baht oyunu dizisi oyuncuları kısa sürede birbirleri ile yakaladıkları uyum ise izleyicinin gözünden kaçmadı. İşte diziye dair merak edilen detaylar sizler için haberimizde.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide iki oyuncunun aşk yaşaması da projeye yönelik ilginin artmasını sağlamıştı.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yapmış olduğu Baht Oyunu dizisinden geriye ancak 2 bölüm kaldı.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

5 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 16. bölümünün ardından,  12 Ekim Salı akşamı Baht Oyunu dizisi final yapacak.

Dizinin sosyal medyada büyük bir hayran  kitlesi bulunuyor. Eylül ayı için yapılan araştırmada 2 milyondan fazla mesaj paylaşılan dizi, ayın en oldukça konuşulan ikinci dizisi konumuna kadar yükseldi. Dizinin başrol oyuncularına yönelik, sosyal medyada yapılan paylaşımlar son zamanlarda viral oldu.  İkinci sırada ise Baht Oyunu’nun rakibi Ada Masalı bulunuyor.