Baht Oyunu dizisine yeni oyuncu! Baht Oyunu Ada'nın boşanma avukatı Turgut kimdir? Baht Oyunu Turgut gerçek adı ne? Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı kaç yaşında? Tuan Tunalı nereli? Tuan Tunalı diziler

Kanal D'nin romantik komedi yaz dizisi Baht Oyunu yeni oyuncularla hikayeyi genişletmeye çalışıyor. Yeni sezonun başlaması ile reyting kaybeden Baht Oyunu dizine yeni karkaterler yeni oyuncular dahil oldu.

Baht Oyunu dizisine dahil olan avukat Turgut kimdir? Baht Oyunu avukat Turgut gerçek adı ne? Tuan Tunalı kimdir? Tuan Tunalı nereli? Tuan Tunalı kaç yaşında? Tuan Tunalı kiminle evli? Tuan Tunalı hangi dizilerde oynadı?

Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz,  İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Ozan Dağgez gibi isimlerin yer aldığı Baht Oyunu dizisi yeni oyuncularla devam ediyor. Baht Oyunu dizisi yeni sezonun başlaması ile geçtiğimiz hafta reytinglerde adeya çakılmış ilk 10'da dahi yer alamamıştı. 

Baht Oyunu dizisne taze kan geldi! 

Baht Oyunu dizisne Ada'nın yeni boşanma avukatı Turgut Aşkın karakteri dahil oldu. Avukat Turgut daha ilk görüşte Ada'ya aşık oluyor. Turgut'un ilgisini fark eden Bora, Turgut'un Ada'nın ilk aşkı olduğunu sanınca işler karşıyor.

TUAN TUNALI KİMDİR?

2 Aralık 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Büyük Kolej, Kolej XXIII ve Tevfik Fikret Lisesinde okudu. Üniversitede Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu. Paris'te, Sinema Bölümü üzerine MBA okuluna gitti.

2001 yılında Best Promising Model ve 2008 yılında da Best Press Model yarışmalarına katıldı ve Best Model unvanını aldı.

Profesyonel olarak Badminton, bilardo ve basketbol yapan Tuan Tunalı ayrıca İngilizce ve Fransızca tercümanlık yapıyor.

Tanınması Deniz Yıldızı dizisinde olan Tuan Tunalı dizisindeki rol arkadaşı Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında nikah masasına oturdu. Çift 2018 yılında ise boşandı.

Rus sevgilisi Yana Mazanova ile 2020 yılında evlilik kararı aldı.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

YER ALDIĞI DİZİLER

Yasak Elma

Erkenci Kuş

Deniz Yıldızı