Show TV ekranları içerisinde sunulan Baba dizisi Ay Yapım imzalı bir dizidir.  Kısa bir zaman dilimi öncesinde akşamları ekrana gelen   Baba dizisi sezon finali ile ekranlara kısa bir ara verdi.

Ancak bu sezon finali içerisinde seyirciler adeta ekrana kilitlendi ve puan itibari ile dahi izleyiciler yeni sezonda onların neler beklediğini büyük bir heyecanla beklemektedir. İçerisinde gelişen olayların ana konusu olan Saruhanlı ailesi yeni sezonu içerisinde çok önemli gelişmeler sağlayacağını ve bu gelişmeler dizinin senaryosunu etkileyeceğini düşünülmekte. 

Sezon finali içerisinde  gerçekleşen sahnelerden biri olan Cansu karakteri ile yaşanan bir tartışma sonucu takılıp düşmenin sonucuyla hayatını kaybetmiş. Bunun üzerine Kadir polis tarafından tutuklanarak diziye yeni bir heyecan katmış. 

Baba Dizisi Yaşadığı Gelişmeler İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Firuz ile ortak bir iş yaptığı için önemli bir serveti olan konu bir sorun haline gelerek Firuz karakteri tekrardan İlhan ile anlaşarak Kadir'e büyük bir tuzak kurmaya hazırlanıyor. Ancak bu sırada Firuz karakteri tekrardan durmayarak Emin'i kaçırdı. Ferit Karaçamın katilinin peşine düşmeyi hedefleyen Büşra ise finalde Ahmet karakteri ile aksiyonlu sahneler yaşayarak Ahmet’ i bir tuzağa düşürmüş ve bunun sonucu önemli bir suç olan gerçeği itiraf ettirmiş. 

Ancak bu gerçeği itiraf etmesi ile beraber Ahmet karakteri Büşra'nın elindeki gerçeğe ulaşmak için çaba harcamaya çalışmış.  Bunun sonucu Büşra karakterini havuzda boğmaya çalışmıştır ve bununla beraber Saruhanlı ailesi için artık çok tehlikeli günler gelmeye başlamış.

Baba Dizisi Gelişmelerini Hız Kesmeden Devam Ettirirken Herkes Heyecanlandı

Baba dizisi içerisinde yaşanan heyecan dolu olaylar sonucu sezon finali bir hayli  İlgiye maruz kalmıştır. Ve bunun sonucu bazı gelişmeler şu şekilde olmuştur; Feritin katilini bulan Kadir’le İlhan'ın arasındaki büyük savaşı bitirmeyi amaç olarak benimseyen Büşra, Ceyhun  karakterinden  gizli bir şekilde Ahmet karakterinin Köşke gizli girdiğini öğrendi.  Ahmet'in Ferit'in katili olduğunu anlayarak bunu ispat etmek için bir mesaj atarak tuzak oluşturdu.

Kısa süre içerisinde  tuzağın içinde bulunan Ahmet Büşra karakterinin karşısına çıktı ve çok büyük bir hiddetle Ferit'i öldürdüğünü itiraf etti. İtiraf anını Büşra'nın zekâsını kullanarak kayıt altına aldığını gördükten sonra Büşra karakterini havuzun içerisinde boğmaya çalıştı. Ve Büşra'ya şimdiden ne olacağı çok merak edilmektedir.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

 Firuz  İlhan'dan aldığı gemileri kullanarak yurtdışına kaçmak istedi ve servet için bilmeden imza atan Burak bunu onaylamış oldu. Bunun sonucunda da holdingi korumak için tek çözüm yolunu Kadir'in yanına koşmakta buldu. Bunun sonucu ailenin geleceğini koruma altına almak için Kadir polise gitti ve Firuz  ve Servet'in iş ilişkisinin şahsi bir sorun olduğunu söyleyerek bir ihbarda bulundu.

Tolga Sarıtaşın Hayat Verdiği Kadir Şüphelenmeye Devam Ediyor

Sezon finali bölümünde şüpheleri gittikçe artan Kadircan Cansu'nun karşısına çıkarak muhteşem bir oyunculuk sergiliyor. Ek hesap sordu ve kandırıldığını düşünürken Cansu karakteri aslında yeni hedefi Servet'in peşinde olmaktı.  Cansu ile ilgili gerçeği anlatmaya giden Kadircan şok edici bir gerçekle karşılaştı.
Tolga Sarıtaş'ın hayat vermiş olduğu Kadircan karakterini derinden sarsmış ve bu sefer 2 karakterden de hesap sormak için büyük bir hiddetle karşılarına çıkmıştır.
Dizinin bundan sonraki gelişmeleri yani yeni sezonu çok büyük bir heyecanla bekleniyor.