Show Tv'nin Haluk Bilginer'li Baba dizisi sezon finali çekimlerinde sete sarhoş gelen yönetmen Çağrı Bayrak yapım ekibine küfürler yağdırdı. Yapımcı ise durumu protesto eden yapım ekibini işten attı!

Show Tv'nin yeni dizisi Baba bir türlü rayına oturamadı. Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı dizi tanıtımı ile büyük heyecan uyandırmıştı. Ancak dizi hayal kırıklığı yaratmıştı.

Baba dizisi büyük beklenti hyaratmış ancak dizide bağlanamayan cast seçimi diyaloglar karakterler vs oldukça göze batmıştı. Dizi bunun sorumlusu olarak da daha büyük bir yanlışa gitmiş ve Beril Pozam'ı aniden vedasız diziden atarak nedeni oymuş gibi bir imaj çizmişti.

Dizide başrol olan Tolga Sarıtaş dizide Hakan Kurtaş'ın gerisinde kalmış, Beril Pozam'a yazılan karakter oldukça sönük kalmış dizi daha sonra durumu kurtarmak için değişime gitmiş ancak yine de olmamıştı. 

Dizide onlarca önemli oyuncu adeta havada kalmıştı. Ki zaten sezon finaliyle bir bir diziden ayrılmışlardı.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

SARHOŞ YÖNETMEN!

6217adaa86b245118475dcc4

Ortaya atılan bir iddia da Baba dizisinin sezon finaliyle ilgili. Diziinin yönetmeni Çağrı Bayrak'ın sete sarhoş geldiği ve ekibe hakaretler yağdırdığı iddia edildi. 

Yapım ekibi durumu protesto edince beklemedikleri bir hareketle karşılaştı. Dizinin yapımcısı durumu protesto eden yapım ekibini işten çıkardı.

Bu iddiaların dizinin reklamı için mi yapıldığı bir diğer başka dedikodu..