Baba dizisinin ilk tanıtımı yapıldı. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Baba dizisi yayınlanan fragmanla hem etkili hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı. Baba dizisi konusu, oyuncuları ve ne zaman başlayacağı merak edildi.

Ay yapım imzalı Baba dizisi, ilk tanıtımı ile en çok konuşulanlar arasında girmeyi başardı. Baba dizisi hem izleyiciler hem de oyuncular tarafından yayınlanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Baba dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezona iddialı bir giriş yapacağını söyleyebiliriz. İzleyicilerin merakla beklediği Baba dizisi hakkında tüm merak edilenler haberimizin detayında…8_1280x720

Baba Dizisi Konusu Ne?

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Baba dizisi, yayınlandığı fragmanı ile sosyal medyada gündem oldu. Gerek hikayesi gerekse de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi toplayan Baba dizisi, Ay Yapım’ın çekeceği dizinin adını ilk olarak “Bir Gece Ansızın” olarak ilan etmişti. Ancak son olarak dizinin ismi “Baba” olarak değiştirildi.

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ile dizinin hikayesi izleyiciler tarafından beğenildi. Baba dizisi hikayesi ile yeni sezonda herkesi ekran başına kilitleyeceğe benziyor. Ay yapım Baba dizisinde Saruhanlı ailesinin hayatını ele alan hikaye anlatılacak. Dizide, birbirinden kopan ailenin bir uçak kazası sonrası değişen hayatları, oldukça etkileyici bir senaryo ile ele alınacak.

4_1280x720-10

Peki Baba Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı Baba dizisi yeni sezonun em iddialı dizileri arasında yer alıyor. Hem kadrosu hem de etkili hikayesi ile gündeme bomba gibi düştü. Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikayesini anlatacak Baba dizisi için geri sayım başladı.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Baba dizisi başrollerinde “Emin Saruhanlı” rolüyle Haluk Bilginer ve “Kadir Saruhanlı” rolüyle de Tolga Sarıtaş yer aldı. Baba dizisinin yayınlanan fragmanın hemen ardından Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ ın hayranları özellikle dizisinin yayınlanacağı günü merakla bekliyor.

Yayınlanan fragman ile sosyal medyada gündem olan Baba dizisinde rol alacak efsane oyuncular Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş baba oğulu oynayacak. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Baba dizisinde ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer aldı.

7_1280x720-1

Baba Dizi Nerede ve Ne zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba dizisi başarılı hikayesi ile ve özellikle hayranlarını ekrana kilitleyeceğe benziyor. Etkili hikayesi ve oyuncu kadrosu ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Baba dizisi, Ay Yapım tarafından Show TV için çekildi. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizi yeni sezonda efsane bir kadro ile reytingleri nasıl etkileyeceği de merak konusu.

Başarılı oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın bir arada olması birçok izleyiciyi heyecanlandırdı. İki usta oyuncunun hayranları dizinin başlayacağı gün için sabırsızlanıyor. Ayrıca dizinin yayınlanan fragmanı ile sosyal medyada gündem olarak izleyici tarafından olumlu yorumlar aldı.

Senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum’ un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ ın oturduğu ve Show TV ekranlarında yayınlanacak Baba Dizisi ilk tanıtımı yayınlandı ama dizinin yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Medyaya Bir Gece Ansızın olarak duyurulan Show TV’ nin yeni dizisinin ismi değişerek Ay Yapım imzalı “Baba” isimli dizi oldu. Show TV’ nin yeni sezon en iddialı dizileri arasında yer alan Baba dizisinin senaryosunu yazan Gökhan Horzum daha önce sevilen dizi Çukur’ un da senaryosunu yazmıştı. Baba dizisi, şimdiden yeni sezonun en çok konuşulacak dizilerinden biri olacak gibi görünüyor.