Show TV ekranında yeni sezonda izleyeceğimiz Aziz dizisi ile alakalı gün geçtikçe yeni gelişmeler yaşanıyor. Aziz dizisi kısa bir süre sonra Show TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Ancak kanalın yeni sezon  için oldukça iddialı yapımları hazırlık aşamasında. Antakya’da çekimleri Eylül ayında başlamış olacak olan Aziz, yeni sezonun en iddialı yapımlarının arasında yer alıyor. Dizinin oyuncu ekibine ve hikayesi ile  popüler olmaya aday bir dizi.

Murat Yıldırım, proje için ilk imza atan isim olmuştu. Yıldırım’ın, Melisa Şenolsun ile başrol oyunculuğunu paylaşacağı ortaya çıktı. Ama daha sonrasında, Şenolsun diziden ayrılma kararı aldı.

1930’lu yıllarda Antakya’da geçen dizi, seyircilere oldukça değişik bir tecrübe yaşatacak. Aziz, bir Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonrasında ailesini ve en büyük aşkı Dilruba’yı terk etme zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulmasının ardından kısa bir süre sonra Antakya’da bambaşka bir yaşamın kapılarını açacak.

Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesinde ki bir süreçte geçecek olan hikayede başarılı oyuncular bir araya geldi. Melisa Şenolsun yerine Damla Sönmez ile anlaşılması seyircileri oldukça sevindirdi. Dilruba karakterini canlandıracak.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Aziz Payidar karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Murat Yıldırım’ın bir başka partneri ise Efnan karakterini canlandıracak olan Simay Barlas oldu. Genç oyuncu Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile oldukça sevilmişti. Başarılı oyuncu tekrardan izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Aziz dizisinin tecrübeli adları de dikkatlerden kaçmıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu gibi başarılı oyuncular dizide yerini alacak.

Tecrübeli adların bütünleşmesi ile beraber Aziz dizisinin ekibi tamamlanmak üzere.  Dizinin yeni sezonda öykü ve oyunculuk performansları ile kuvvetli reytingler alması kimseyi şaşırtmayacaktır.