Aytaç Şaşmaz yeni dizisi ne? İntibah dizisi için mi bıyık bıraktı? Aytaç Şaşmaz yeni partneri hangi güzel oyuncu oldu? Aytaç Şaşmaz yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Genç kızların sevgilisi Aytaç Şaşmaz yeni projesi ile dönüyor! Aytaç Şaşmaz'dan dizi müjdesi geldi! Peki Aytaç Şaşmaz hangi dizide hangi rolle geri dönüyor? 

Son olarak KanalD ekranlarında seyirci ile buluşan Baht Oyunu dizisinde başrollerinde Cemre Baysel ile rol alan Aytaç Şaşmaz yeni dizi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Baht Oyunu dizisinde beraber rol aldığı Cemre Baysel ile ilişki yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz yeni dizisine başlıyor! Adı reklam aşkı iddialarını karışan Aytaç Şaşmaz yeni dizisindeki partneri ilede çok konuşulacak!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Yine Kanal D'de ekranlara gelen ekranlarıne en kaliteli yapımlarından biri olan ancak reytingler nedeniyle kurban edilen Hekimoğlu dizisinde yıldızı parlayan ancak diziden ayrılan Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu sonrası ara vermeden yeni diziye hazırlanıyor. 

Baht Oyunu adlı romantik komedi dizisinde Bora karkateri ile dikkatleri iyice üzerine çeken Aytaç Şaşmaz yeni dizisine hazırlanıyor. Aytaç Şaşmaz'ın son paylaşımı hangi dizide yer alacak sorusu ile hayranlarını merak ettirdi.

Aytaç Şaşmaz hangi dizide yer alacak? Aytaç Şaşmaz yeni dizisi ne? Aytaç Şaşmaz yeni partneri kim olacak?

FDdQQLgXMAYm0gN

Genç oyuncu Aytaç Şaşmaz şimdi de ara vermeden kendini unutturmadan yeni dizisine hazırlanıyor. Aytaç Şaşmaz payaştığı hikayede bıraktığı dönem bıyığı ile dikkat çekti.

Adı Kanal D'de çekilecek olan yeni Aşkı Memnu olacak olarak gösterilen yönetmenliğini ödüllü yönetmen Hilal Saral'ın yapacağı Namık Kemal'in İntibah adlı eserinden uyarlanan İntibah dizisi ile geçen Aytaç Şaşmaz bıraktığı bıyık ile bu iddiaları doğruladı.

İNTİBAH DİZİSİ KONUSU NE?

Namık Kemal'ın İntibah adlı eserinde Ali Bey çok iyi yetişmiş bir beydir. Ancak gönlünü Mahpeyker adlı bir kadına kaptırır ve sonrasında hem maddi hem de manevi zarara uğar.