En İyi Romantik Komedi Dizisi kategorisinde Baht Oyunu dizisi ile rol arkadaşı Cemre Baysel ile kendisinin de aday olduğu 47. Altın Kelebek Ödüllerini Aytaç Şaşmaz bizzat ifşa etmiş oldu.

Bu sene 5 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek 47.Altın Kelebek Ödüllerine En İyi Romantik Komedi dalında Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysal’ın başrolü paylaştıkları Baht Oyunu dizisi de dahil olmuş ve taraflar En İyi Romantik Komedi dallarında da aday listesinde yer almışlardı.

İlk bölümü 15 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Baht Oyunu dizisi için Hekimoğlu’nun yakışıklı Nişantaşı’sı Aytaç Şaşmaz seçilmiş ve partneri Cemre Baysel ile kamera karşısına geçmişlerdi. Aralarındaki uyum zaten seyircinin gözünden kaçmamış olan çift set aşklarının gerçek olduğunu da kısa bir süre sonra itiraf etmişlerdi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

44-Rq2e_cover

Bu sene 47.si düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri kazananlarının 5 Aralık’ta gerçekleşecek törende açıklanacağı beklenirken Aytaç Şaşmaz çevresine ve gazetecilere ödüle hazırlandığı bilgisini verince ortalık karıştı.

Aytaç Şaşmaz’ın ödül alacağı bir hafta önce de sosyal medyada geceye katılacağı bilgisi ile olay olmuştu zira ödül almayacak kimsenin geceye katılmayacağı biliniyordu.

Sonuç itibari ile gelinen günde Aytaç Şaşmaz’ın verdiği bilgiler ve açıklamalar sayesinde En İyi Dizi Çifti Kategorisinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın Baht Oyunu ile ödül alacağı öğrenilmiş oldu.

5 Aralık gecesine kadar başka herhangi bir oyuncudan bilgi alınmazsa 47.Altın Kelebek Ödül Töreni heyecanını korumaya devam edebilecek.