Aygün Aydın kendini iyice aştı! Hakan Sabancı ile iddiaları bitmeyen Aygün Aydın bugünde bir bebek fotoğrafı paylaştı ve Hakan Sabancı'dan olduğunu hakaret dolu sözlerle ima etti!

Aygün Aydın'dan şok paylaşımlar devam ediyor! Sabacı veliahtlarından Hakan Sabancı'nın kendisine yazdığı mesajları ifşa eden ve sevgili olduklarını iddia eden Aygün Aydın'ın ilginç paylaşımları devam ediyor.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Hakan Sabancı'nın hakkında uzaklaştırma aldırdığı Aygün Aydın'ı hapis cezaları da durduramadı! Aygün Aydın bugün de gündem olacak bir paylaşım yaptı.

Hakan Sabancı ile mesajlarını ifşa ettikten sonra magazine bomba gibi düşen Aygün Aydın, daha sonra Hakan Sabancı'ya dair sosyal medya hesabından hakaret dolu paylaşımlar yapmıştı. Hakan Sabancı bu paylaşımların ardından Aygün Aydın için uzaklaştırma kararı almıştı.

Aygün Aydın aylar önce bir ultrason fotoğrafı paylaşmış ve "3 aylıkmış şok geçiriyorum" diye yazmıştı. Aygün Aydın şimdide bir bebeğin fotoğrafını paylaştı ve "Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı.. 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim. DNA testine bile gerek yok. gözleri herşeyi anlatıyor. birebir babasından almış" diye yazdı.

245901012_919881098962852_4290754426190526896_n