Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen şarkıcı Aydilge Fox Tv'nin Senden Daha Güzel dizisini ele alıp Burak Çelik'i eleştirdi. Ancak Aydilge'ye Kiralık Aşk hatırlatıldı!

Şarkıcı Aydilge sosyal medyadan alkış alacağım diye uğraşırken tepki çekti!

Kiralık Aşk dizisinin müzikleri ile hayatımıza giren Aydilge Instagram hesabından Fox Tv'de başlayan Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik'in çıplak vücudu ile kaslarının gösterilmesine Melis Sezen olayı üzerinden tepki verdi.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

tumblr_e472305399512b7fb275daacb750a6e0_d3aaa141_1280

Aydilge Burak Çelik ve Melis Sezen'in fotoğraflarını koyduğu posta "Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik 'in memeleri dikkatimi çekti. İdeal erkek olarak kaslı memeleri ekranı kaplıyordu. Şahsi ideal erkek anlayışımda meme büyüklüğünün bir önemi yok ama dizide bütün kadınlar ölüp bittiği için bu sonuca varmamız isteniyor demek ki. Herkesin ideali kendine tabi de benim aklıma asıl şu geldi. Bir takım sözde okumuş etmiş kadınların onu bir tartışma programında "vay ahlaksız, memeler meydanda, teşhircilik bu" diye topa tuttuğunu düşünsenize! Ahlak taslayan cinsiyetçi kadınlar karşısında Burak Çelik'i korumak zorunda kaldığımızı? Ama ah pardon ahlak ve namus sadece kadınların ne giydiği ile ilgiliydi değil mi!" diye yazdı.

original

Aydilge'ye bu postu için önce alkış emojileri ile destek gelse de dizilerdeki kaslı çıplak adam akımını başlatan dizi olan Kiralık Aşk dizisini hatırlatanlar vardı. Zira Aydilge o dizinin müziklerini yapmış ve öyle ünlenmiş ve zaman zaman da diziye dair paylaşımlar yapmıştı. Aydilge'ye kullanıclar "Kiralık Aşk dizisini unuttun mu? O zamanlar herhalde farklı düşünüyordun yada şu an samimiyetsizsin alakasız bir örnekle Burak Çelik'i hedef gösterdin neden? Madem öyle Burak çelik'in fotoğrafını kullanıp isim vermeseydin yada müziklerini yaptığın dizideki Barış Arduç'u da koysaydın neden sadece Burak Çelik'i hastag yaptın üzerine birde" yorumları yapıldı.

  Aydilge gelen yorumlar üzerine yazıyı yukarıdaki şekilde düzeltti ve şu ifadeleri eklediİ; "Not: Burak Çelik'in bazı hayranları neyi eleştirdiğimi anlamamış. Burda Burak Çelik eleştirilmiyor. Erkek egemen dünyada namus ve ahlak kavramlarının sadece kadın üzerinden dönüyor olması ve iki yüzlü bakış açımız eleştiriliyor. Okuduğunu anlamak icin azıcık emek lütfen. Her şeyi böyle anlatmak zorunda kalmayalım"