Ayça Erturan anne oldu. Ayça Erturan kızına Nova ismini verdi. Peki Nova ne demek? Nova isminin anlamı nedir? Nova hangi dil? Nova anlamı nedir? Nova kız ismi mi? Nova neyce?

BKM Mutfak ile ünlenen Ayça Erturan anne oldu! Ayça Erturan ve Oğulcan Kırca çiftinin bir kızları oldu. Nova ismini verdikleri kızlarını kucağına alan çift duygusal bir paylaşım yaptı.

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ünlenen Ayça Erturan anne oldu. Ayça Eruran - Oğulcan Kırca çifti, minik kızlarına Nova adını verdi.

Hamileliğinin beşinci ayında delta virüsüne yakalanan Ayça Erturan "İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim" demişti.

Levent Kırca'nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile 2014 yılında evlenen Ayça Erturan, bir kız annesi oldu. Ünlü çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan 38 yaşındaki Ayça Erturan kızı ile fotoğrafını paylaştı ve "Dün akşam böyle bir şey geldi ve ben "anne" oldum.. Merhaba Dünya.. tanıştırayım; Nova" diye yazdı.

Oğulcan Kırca ise Instagram sayfasından yaptığı paylaşımına "Gözünden sakınır, üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder, uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. Bir taneydi. Şimdi iki oldular." diye yazdı.

Peki Nova ne demek? Ayça Erturan ve Oğulcan Kırca kızlarına Nova ismini verdi. Nova anlamı nedir merak edildi. Nova ismini daha önce de Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal kızına koymuştu.

Nova Ne Demek?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Parlaklığı ansızın artarak başka bir yıldızmış gibi görünen yıldız.

Nova, latince yeni kelimesinden alınmıştır. Hiç yokken aniden yeni görünen yıldız anlamında kullanılmıştır.

Nova, normalde sönük hatta görünmeyen, ancak zaman zaman aniden parlayarak dikkat çeken bir yıldız çeşididir.