ATV ekranlarında yayın hayatına girmeye hazırlanan Gül Masalı dizisi için geri sayım başladı.

Dizinin yaz sezonunu alt üst edeceği söylenenler arasında. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve ne zaman yayınlanacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. Tanıtımları yapılan ve çok yakında seyirci karşısına çıkacak Gül Masalı dizisi ile ilgili ilk bilgiler geldi. Peki dizi ne zaman yayınlanmaya başlanacak? İşte cevabı...

Merakla beklenen yeni dizi Gül Masalı

ATV ekranlarında yer almaya başlayacak dizi Gül Masalı, yaz sezonu ile yayın hayatına girmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi seyircinin ilgisini çekmeyi de başarmış durumda. Dizinin gösterime giren tanıtımları ise iddialı bir dizi olacağı konusunda ilk bilgileri veriyor. Dizinin genel hikâyesi ile ilgili bilgiler de veren tanıtımlar romantik komedilerin dışında bir yapım olacağını gözler önüne serdi. 

Pastel yapım imzalı Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk yer alırken senaryo ise Aybars Bora Kahyaoğlu tarafından kaleme alınıyor. Dizi hakkındaki ilk bilgiler seyirciyi heyecanlandırırken güçlü ve başarılı oyuncu kadrosu ise diziyi ön plana çıkartmayı başarıyor. Dizinin tanıtımlarında yer alan gül bahçeleri çekimlerin Isparta'da yapıldığı hakkındaki ön bilgileri seyirciye veriyor. Dizinin başrollerinde Gülper Özdemir Gonca karakterini canlandıracak. 
Erdem Kaynarca ise Toprak karakterine hayat verecek. Oyuncu kadrosu ile sezona damgasını vuracak dizi Gül Masalı'nda oyunculuğu ile adından sıklıkla söz eden ünlü isimler de yer alıyor. Dizinin başarılı kadrosunda yer alan oyuncular ise izleyici ile paylaşıldı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Dizinin Oyuncu Kadrosundaki Ünlü İsimler

Başrollerini Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın oynadığı Pastel imzalı dizi çok yakında yayın hayatına girmeye başlayacak. Yaz dizilerinin arasında ilgi çekici hikâyesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gül Masalı'ndan yeni tanıtımlar geldi. Dizinin tanıtımları izleyiciyi merakta bıraktı. Romantik komedi dizilerinden farklı hikâyesi ile ilgiyi üzerine çekmeyi başaran dizi yaz sezonu dizileri arasında izleyiciler için alternatif olmaya hazırlanıyor. 
Merakla beklenen dizi Gül Masalı'nın oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle: Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Gülçin Hatıhan, Bülent Düzgünoğlu, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay.

Gül Masalı Dizisinin Konusu Ne?

Yayın hayatına başlamaya hazırlanan iddialı dizi Gül Masalı ilgi çekici hikâyesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizide başrolleri iki başarılı oyuncu olan Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca paylaşacak. Güler Özdemir Gonca karakterini canlandıracakken Erdem Kaynarca ise Toprak karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin konusu ise belli oldu. 

Annesinin ölümünün ardından kendisine kalan miras vesilesiyle geçmişin sır perdesinin aralanması ile karşılaşan Gonca ve Isparta'da herkes tarafından tanınan Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın merak uyandıracak hikâyesi anlatılacak. Dizinin tanıtımlarında yer alan gül bahçeleri ise Gül Masalı dizisinin Isparta'da çekildiği hakkında izleyenlere ipucu verdi. 

Gül Masalı Ne Zaman Başlıyor?

Pastel yapım imzalı, senaryosu Aybars Bora Kahyaoğlu'nun kaleminden çıkan dizi yaz sezonunun iddialı yapımları arasında yerini aldı. Gonca ve Toprak'ın kesişen hayatlarını anlatacak olan iddialı dizi Gül Masalı ne zaman başlayacak seyircinin merak konusu oldu. Çekimlerine başlanan diziden tanıtımlar gelmişti. Dizinin ne zaman televizyon hayatına başlayacağı ise henüz izleyiciye bildirilmedi. Çok yakında başlanacağı söylenen dizinin ilk bölüm tanıtımı gelir gelmez izleyici ile paylaşılacak. Gül Masalı çok yakında ATV ekranlarında dizi rekabeti arasında yerini alacak.