ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. İlayda Alişan ve Efekan Can’ın başrollerini paylaşacağı Ateş Kuşları dizisinin setinde kriz çıktı. Bozdağ Film tarafından dizi daha başlamadan değişiklik yapılmasına karar verildi. İşte detaylar…

ATV ekranında seyirci karşısına çıkacak olan Ateş Kuşları dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Bozdağ Film tarafından hazırlanan Ateş Kuşları için yüksek prodüksiyon bütçesi hazırlandı. Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler yer alıyor. Son olarak Hande Soral’un kadroya dahil edildiği açıklandı. Ateş Kuşları oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Efekan Can, Erdem Şanlı, Teoman Kumbaracıbaşı ve Başak Gümülcinelioğlu yer alıyor. Nehir Erdoğan ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı Ateş Kuşları dizisi dram türünde ilerleyecek. 

Basak-Gumulcinelioglu-ates-kuslari-oyuncusu-turna

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Ateş Kuşları dizisinde yönetmen değişikliği


Ateş Kuşları dizisinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in  yer alacağı açıklanmıştı. Geçmişte de Bozdağ Film’in önemli projelerinde yönetmen koltuğuna oturan Khalilzadeh’in diziden ayrıldığı öğrenildi. Yapım şirketi ile sorun yaşayan yönetmeninin diziden ayrılma kararı oyuncu kadrosunda şaşkınlık yarattı. Henüz sete dahi çıkılmadan sorunların ortaya çıkması endişeye neden oldu. Emir Khalilzadeh’ten boşalan yönetmen koltuğuna Benal Tahiri’nin oturmasına karar verildi. Bozdağ Film’in yeni dizi projesi için ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi. Ateş Kuşları dizisinin hangi gün yayınlanacağı sorusu ise henüz netlik kazanmadı. İddialı projenin Cuma akşamı ekrana geleceği yönünde iddialar kulislerde konuşulmaya başlandı. Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yüksek reyting oranlarına ulaşması nedeniyle Ateş Kuşları’nın rakip olarak karşısına çıkması bekleniyor. Ekim ayı içerisinde sete çıkacak olan yeni dizinin Kasım ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Öte yandan dizinin senaryo ekibinde de değişilikler olabileceğine dair iddialar gündeme taşındı.