Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Atatürk dizisi şimdiden hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından büyük ilgi topladı. Heyecanla beklenen Atatürk dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede yayınlanacağı dizi severler tarafından merak konusu oldu.

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, Türkiye yapımı dizi ve filmler için anlaşmalar imzaladı. Merakla beklenen Atatürk dizisi Disney Plus’ın en iyi projeleri arasında almaya hazırlanıyor. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede yayınlanacağı merak konusu oldu.

2_1280x720-134

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Atatürk Dizisi Konusu Ne?

Haziran ayılında Türkiye’de izleyici ile buluşacak olan Disney Plus’ın heyecanla beklenen projelerin başında Atatürk dizisi yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Atatürk dizisinde yerli oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncular da rol almaya hazırlanıyor. Atatürk dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından dikkat çekmişe benziyor.

Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ta olacak olan Atatürk dizisi şimdiden dizi severler tarafından merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Atatürk dizisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı anlatılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden yetenekli isimlerin yer alacak. Disney Plus’ta yayınlanmaya hazırlanan Atatürk dizisi en iyi dizi projesi arasında yer almaya hazırlanıyor.

3-13

Atatürk Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılacağı Atatürk dizisi oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunuyor. Dizinin başrolünde yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli yer almaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili olarak 31 yaşındaki başarılı oyuncu İynemli, “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.” Açıklamalarında bulundu.

31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli ile başrolde yer alacak isim magazin gündemine bomba gibi düştü. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Atatürk dizisinde Harry Poter ile yıldızı parlayan Emma Watson’ın Aras Bulut İynemli ile başrol paylaşılacağı iddia edildi. Öte taraftan Atatürk dizisinin müzüklerini Dune film müziği ile Oscar alan Hans Zimmer yapacak. Ayrıca merakla beklenen Atatürk dizisinin ilk sezonu 6 bölüm seklinde yayınlanacak.