Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden Asmalı Konak yıllar sonra yeniden sevenleri ile buluşuyor!

Bir dönem ATV'de yayınlanan ve fırtınalar estiren Asmalı Konak dizisi ekibi yeniden bir araya geldi!

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde yer aldığı bir dönem rekorlar kıran Asmalı Konak dizisi ağalı dizilerin abaşlangıç furyasında en çok izlenen dizilerden biriydi.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay'ın hayatında başka bir dönem açan dizi bir dönem hem romantik komedi izleyicilerini hem de dramsever izleyicilerini bir araya getirmiş ve Seymen ve Bahar çiftinin aşkları o dönem sosyal medya olmadan bile büyük bir hayran kitlesi yaratmıştı.

Asmalı Konak dizisinin çekildiği Ürgüp, Nevşehir, Kapadokya'daki evler hala ziyaretçilere açık olarak sergilenmektedir.

2002-2003 yıllarından ekrana gelen Meral Okay'ın senaryosunu yazdığı, Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Asmalı Konak dizisinin kadınları bir araya gelerek eski günleri yaad etti.

61698de986b244414c2747a9

51 yaşındaki oyuncu Goncagül Sunar buluşmadan kareleri Instagram hesabından paylaşıp "Asmalı Konak kadınları 2021. 2002'den beri tazelenen biz. Retrodayız! Bir araya geldik! Nasıl özlemişiz! Yılların Asmalı Konak dostluğu. Çok seviyorum çok. Dedim ki kendi kendime; Asmalı Konak zamanı sosyal medya olsaydı ne olurdu kim bilir? Siz gelirken biz dönüyorduk gençler" diye yazdı. 

Dizide Dicle rolü ile hayatı değişen İpek Tuzcuoğlu dizinin Zeynep'i Eylem Yıldız, dizinin Hayriye'si Goncagül Sunar ve dizinin Lale'si Aysun Metiner'in buluşmasına sosyal medyadan beğeni yaptı.

Asmalı Konak dizisinin bir başka oyuncusu Ege Aydan da bu gönderiye, "Ne yapıyorsunuz orada bensiz?" diye yorum yaptı. 

61698dea86b244414c2747ab

Yeni neslin bilmediği Asmalı Konak dizisi gerçekten şimdi sosyal medya zamanı yayınlansaydı nasıl olurdu kişm bilir. Tabi bu durum şans mı yoksa şansızlık mı orası tartışılır. O dönem dizi sayısı az ve çalışma kalite ön planda sosyal medyaya yalan etkileşimler için samimyetsizlik yok en önemlisi herkesin elinde klavye ile uzman sıfatıyla kin nefret körükleme yok.. Sizce Asmalı Konak zamanı sosyal medyanın olmaması şans mı yoksa şansızlık mı?