Ali Kemal Güven’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Aslında Özgürsün dizisi ekranlara çok özel bir hikaye ile gelmeye hazırlanıyor. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte detaylar…

2006 yılında beyin tümöründen kaynaklı hayatını kaybeden ünlü yazar Duygu Asena’ nın aynı isimli romanından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisi izleyici ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Öte taraftan Duygu Asena Türkiye kadın hareketinin de öncü isimlerindendi. Ünlü yazarın 2001’ de yazdığı ve tesirli hikayesi ile herkesi etkilemeyi başardığı kitabı Aslında Özgürsün dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizisinin konusu, oyuncu konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

33 1280 720

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Aslında Özgürsün Dizisi Konusu Ne?

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ali Kemal Güven’ in üstlendiği Aslında Özgürsün dizisi ünlü yazar Duygu Asena’ nın aynı isimli kitabından uyarlanarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü yazar Duygu Asena 2006 yılında beyin tümörü hastalığından kaynaklı 2006 yılında dünyaya gözlerini kapattı. Türkiye’ nin hassas konularından olan kadın hareketinin de öncü isimleri arasında yer aldı. 

 Ünlü yazar Duygu Asena’ nın kaleme aldığı Aslında Özgürsün adlı kitabı da oldukça etkileyiciydi ve okuyucular tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı. Yönetmen koltuğunda Ali Kemal Güven’ in oturduğu Aslına Özgürsün dizisinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu büyük ilgi topladı. Dizi severler dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Başarılı yazar Duygu Asena’ nın 2001’ de yazdığı ve iki kadının etkileyici hikayesini anlattığı Aslında Özgürsün adlı kitabı da çok etkileyiciydi. Dizide de aynı hikayenin işleneceğinden dolayı oldukça etkileyici bir hikaye olacağı öngörüşü hakim. Aslında Özgürsün dizisinde de Belgin ve Berna isimli iki kadının eğlenceli arkadaşlık hikayesi ele alınacak. Ali Kemal Güven’in yazıp yönettiği dizide iş kadını Berna ve umutsuz ev kadını Belgin’ in birbirine tutunma hikayesi işlenecek.

4 1280 720

Aslında Özgürsün Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

2001 yılında ünlü yazar Duygu Asena tarafından kaleme alınan ve iki kadının etkileyici hikayesini ele alan Aslında Özgürsün adlı kitabı da oldukça etkileyiciydi. Dizide ele alınacak Berna ve Belgin isimli iki kadının hikayesi oldukça ilgi topladı. Dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyicilerin gönlünde taht kuracağa benziyor. 

Dijital platform GAIN’ de yayınlanacak olan ünlü yazar Duygu Asena’ nın aynı isimli romanından uyarlanacak, senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’ in üstlendiği Aslında Özgürsün dizisinin başrol oyuncuları oldukça beğenildi. Dizinin başrollerinde Deniz Çakır, Bade İşcil ve Alican Yücesoy gibi isimler birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.  Dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler oyuncuların performansını da oldukça merak ediyor.