Üç Kuruş’un gözde güzeli Leyla beklenmedik bir haberle tekrar gündeme geldi. Üç Kuruş Leyla diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş’un Leylası Aslıhan Malbora’nın yeni projesi ne?

Aslında 2017 yılndan beri televizyon ekranlarında Seven Ne Yapmaz, Kalbimin Sultanı, Oluversin Gari gibi dizilerle yer alan oyuncu Aslıhan Malbora Üç Kuruş adlı dizi ile şöhreti yakaladı desek yanlış olmaz. Güzelliği ile yürek hoplatan oyuncu Üç Kuruş dizisi sonrası magazinde geniş bir yer tuttu ve ekranların aranılan ismi oldu.

Büyük bir iddia ile yayına giren Üç Kuruş henüz beklenen başarıyı sağlamış değil ve yayında kalıp kalmayacağı meçhulken dizinin güzeller güzeli Leyla’sı adını farklı bir proje ile daha gündeme getirdi.

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı, Ailecek Şaşkınız gibi yapımlardan aklımıza kazınan başarılı isim Murat Cemcir’in yapımcılığında olan yeni bir dizi 28 Kasım’da GAİN platformunda yayına başlamak için hazırlanıyor. Bu yeni dizinin ismi Etkileyi ve başrol oyuncusu da Üç Kuruş’un güzel Leyla’sı Aslıhan Malbora.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

murat-cemcir-depo_16_9_1577709908

Aslıhan Malbora’nın yeni dizi Etkileyici’deki partneri ise Evlilik Hakkında Her Şey’in Yalını olarak yıldızı parlayan yetenekli oyuncu ve müzisyen Bertan Asllani.

ETKİLEYİCİ'NİN KONUSU NE?

Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin özel gösterimi basın eşliğinde 26 Kasım’da Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Konusu ile ilgi çeken dizi iddiasına yakışır bir beğeniyi bu gösterimde aldı.

Günümüz linç kültürü, sosyal medya fenomenliği, kadına ve erkeğe yüklenen roller ile basın ve medyanın gücünün konu edildiği Etkileyici dizisi haftada iki bölüm olarak yayınlanacak. Popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışan “influencer” Leyla’nın, toplum ve basın tarafından linçe uğramasının hikayesi olarak aktarılacak dizi Murat Cemcir’in yapımcılığı ve son günlerin en gözde iki yeni oyuncusu başrolünde ekranlara geliyor olması ile ciddi bir merak uyandırmış durumda.