Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, arkadaşlarının davetine katıldı ve güler yüzüyle hayatında her şeyin yolunda olduğuna dair net bir mesaj gönderdi. Oyuncu iyi olduğunu ve ara verdiğini söyledi.

Oyuncu, 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisinin ardından ne yazık ki düşük reytinglerin kısa ömürlü hikâyesi nedeniyle Fox ekranlarında bu sezonun başlarında Far City dizisiyle boy göstermişti. Bunun ardından hiçbir projede yer almayan oyuncu uzun bir ara verdi. Ünlü oyuncunun bu uzun aradan sonra hayranları da yeni projeler için sabırsızlanıyor. Kış aylarında tekrar ekranlarda olmayı umut eden Aslıhan Güner, dijital dizi teklifi almasına rağmen hayranlarına bekledikleri müjdeyi verdi. Teklifte beğendiği bir çalışma olduğunu söyleyen oyuncu, projesi henüz netleşmese de yeni sezonun yeniden ekrana geleceğini duyurdu.
2-3 sezonu çok yoğun geçirdiğini söyleyen oyuncu, Ordu ve Kars'ta geçirdiği günlerin kendisini yorduğunu söyledi. Aslıhan Güner, "Kendimi özlüyorum. Kitap okuyorum, film izliyorum. Yaz yaklaştıkça projeler de gelmeye başlıyor. Görüşmelerimiz var, görüşmelerimiz oluyor" dedi. Aslıhan Güner, Eylül ayında başlayacak olan ve ekrana geri dönecek olan projenin yeni sezonu için görüşmelerde bulunduğunu söyledi. İyi bir proje gördüğünü ancak henüz kesin bir karar vermediğini söyleyen oyuncu, "Heyecanlanmaya başladım ve bu sezon ekranlarda olmayı umuyorum" dedi.

Dizilerin zorluklarına rağmen dijital dizilerin çalışma ortamına daha uygun olduğunu vurgulayan Aslıhan Güner, Aslıhan Güner'in hala dizi projelerinde yer almayı tercih ettiğini vurguladı. Oyuncu şöyle anlatılıyor:

"16 yaşımdan beri oyunculuk yapan biri olarak buna gerçekten alışığım. Müdavim olmaya alışığım. İşimi seviyorum. Bu konuda çok şikâyetim yok." Aslıhan Güner, şu ana kadar dijital projeleri benimseyemediğini ve bundan sonraki projelerin kalbine inemediği için bu projelerde yer almak istemediğini açıklarken, Aslıhan Güner büyük ihtimalle hayranlarının karşısına çıkacak. 

Aslıhan Güner Kimdir?

Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987'de İstanbul'da doğdu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, ilk olarak 2002 yapımı Sırlar Dünyası dizisinde kamera karşısına geçmiştir. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile birlikte yaşadı. Selena, Çember Gül Oya, Kuzey Rüzgârı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Dirilişi, Her Şeyin Güzel Olduğu Merkez, Kızıl Elma, Amber ve Diriliş Ertuğrul, İmam, Sümela'nın Kanunu, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver ve Akıllara Seza Aslıhan Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Yıldız'a hayat veren yapımcı Güner'dir. Aslıhan Güner 1.70 metre boyunda, 57 kilodur ve Yay burcudur.

Aslıhan Güner’den Müjdeli Haber Geldi!

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin başrolde yer aldığı Komutan filminin görsel tarihi daha önce 20 Mayıs olarak açıklanmıştı. Filmin erkek başrol oyuncusu Mert Kılıç'ın Selahattin Sancaklı ile birlikte yönettiği Komutan filminin vizyon tarihi yaz sonuna ertelendi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada; yeni görsel tarihlerin yakında açıklanacağı daha güçlü bir Komutan filmi için gecikme olduğu anlaşılıyor.
Aksiyon filminde Mert Kılıç ve Aslıhan Güner'e Can Kızıltuğ ve Emre Bulut eşlik ediyor. Filmin konusu şu şekildedir; Suriye'nin El Bab bölgesinde düzenlenen özel operasyonda üç kişilik Türk özel kuvvetleri birimi öldürüldü. Teröristler şehitlerin kalıntılarını ele geçirmeyi planlıyor.
Ancak Türkiye ne olursa olsun geride şehit bırakmamakta kararlıdır. Bu amaçla Binbaşı Tuna Alkan ve üç askerine şehitleri evlerine geri getirmeleri talimatı verildi. Aynı zamanda birçok terörist grup veya farklı ülkenin Suriye'de çatışan çıkarları var. Nöbetçi askerler, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bir ölçüde desteklenmektedir. Her halükârda üç şehidin cenazesi memleketlerine geri getirilmelidir.