Şarkıcı Linet'e dair sosyal medya hesabından ilginç tepki gösteren Aslı Şen kimdir merak edildi! Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen kimdir? Aslı Şen nereli? Aslı Şen kaç yaşında? Aslı Şen kimin kızı? Aslı Şen kiminle evli? Aslı Şen ne iş yapıyor? Aslı Şen kimin kızı?

Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen, ünlü şarkıcı Linet’i dinlemeye gitti olanlar oldu.

Aslı Şen gittiği mekanda en önde masaya para vermesine rağmen Linet'in kendilerine selam vermemesine sinirlendi. 

Aslı Şen sosyal medya hesabından Linet'e ağır sözler söyledi. Aslı Şen yaptığı paylaşında önce Linet'in yüzüne çarpı işareti koydu ve "Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabımuaşeret 'ten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" diye yazdı.

Ardında da yeni bir hikaye paylaşan Şen şu skandal ifadelere yer verdi;

247727420_630011965038479_3886938223655812446_n

"Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabimuaşeret gereği sanatçı, özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu.

2 sene önce Bodrum People'da da yapmıştı, heralde ben yanlış anladım demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladımki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terkettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğuluyu, Zülfü Livaneli'yi, Sezen Aksu'yu izlemesinin öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef

Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimi dikkate alırlar, malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışır. Özellikle kadın gruplarının huzurla eğlenmesi gece hayatı İçin çok önemlidir. mekan sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen"

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Peki Aslı Şen kimdir? Aslı Şen nereli? Aslı Şen kimin kızı? 

 7 Eylül 1977 doğumludur. Bilkent Üniversitesi mezunudur. Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in gelinidir. İş adamı Metin Şen ile evli olup 3 çocuğu vardır.

Kozmetik markaları Bellamom ve Ashley Joy adlı fimalarının kurucusudur.