Ünlü oyuncu Aslı Enver’in yani aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Aslı Enver’in bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile beraber olduğu iddia edildi. Peki iş insanı Önder Öztarhan kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

37 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver, Murat Boz’ dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre kalbini kimseye açmadı. Güzel oyuncu Aslı Enver’in iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan Aslı Enver ve Önder Öztarhan çifti yeni bir ilişkinin başlangıcında oldukları iddia edildi.

3_1280x720-25

Aslı Enver’in Yeni Sevgilisi Önder Öztarhan Kimdir?

Güzel oyuncu Aslı Enver, yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Soysal medyada yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyuncu kimliği ile geniş kitlelerin başarısını yakalayan Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver’in hayranları bu haber ile Önder Öztarhan’ın kim olduğu, ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğunu araştırmaya başladı. Cevaplar haberimizin detaylarında yer alıyor.

37 yaşındaki yetenekli oyuncu Aslı Enver’in ortak arkadaşlarının aracılığı ile tanıştığı 49 yaşındaki iş insanı Önder Öztarhan ile bir süredir aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Murat Boz ile ayrıldıktan sonra kalbini kapatan güzel oyuncu Aslı Enver bu defa yeni bir aşka yelken açarak sevenlerini mutlu etti.

2_1280x720-27

Peki, Önder Öztarhan Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

49 yaşındaki iş insanı Önder Öztarhan ile güzel oyuncu Aslı Enver’in birlikte olduğu ortaya çıktı. İş insanı Önder Öztarhan’ın daha önce de ismi yirmi yaş küçük Melissa Maccarone ile anılmış aşk yaşadıkları iddia edilmişti.

İş insanı Ahmet Önder Öztarhan 1972 senesinde İstanbul’ da dünyaya geldi. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’ nde tamamladı. Ardından University of Massachusetts Amherst’de eğitim aldı. Eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede de asistanlık yaptı. 1996 yılında Vepa Kozmetik’ te ürün müdürü olarak kariyerine başladı. 2004 yılında da iki yıl süre ile Vepa Group perakende başkanlığı görevini yaptı. 2006 yılında itibaren Vepa Group yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor.

Vepa Group’ a New Balance markası ile “yılın en başarılı distribütörü” ödülünü kazandırdı. Dünyaca ünlü Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformunu kurdu. Öte taraftan Birleşmiş Markalar Derneği’ nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmıştır. Ayrıca Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini  de üstlendi. Aksesuar, ayakkabı ve kadın giyim gibi sektörlerde dünya markalarının BCBG ve LIU JO gibi Türkiye distribütörüdür.

İş insanı Ahmet Önder Öztarhan 2014 yılında kızlarının annesi olan Nazlı Keçili’ den boşanmıştır. Cem Boyner ile Bilgün Sazak’ ın ikiz kızlarından Elif Boyner ile de bir dönem aşk yaşamıştır.