Özellikle Kavak Yelleri, Suskunlar ve İstanbullu Gelin dizileri ile tanıdığımız Aslı Enver lüks aracı ile kameralara yakalandı. Çıkan haber sonrası sosyal medyada aracın fiyatı gündem oldu. Aslı Enver’in lüks aracı ne?

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Meksika seyahati sonrası Etiler’de arkadaşları ile görüşen Aslı Enver objektiflere yakalandı.

En son ekranlarda Babil dizisi ile izlediğimiz güzel oyuncu, son dönemde herhangi bir projede yer almıyor ve verdiği bilgiye göre gündeminde düşündüğü bir proje de yok. En son Gökçe Bahadır ile birlikte Good Wife dizisinin uyarlaması olacak Skandal dizisi kadrosunda olacağı açıklanmıştı fakat henüz bu dizi ile ilgili yeni bir bilgi yok.

Gelen projeleri değerlendirdiğini fakat henüz içine sinen bir proje olmadığını bildiren Aslı Enver bilindiği üzere Müjdat Gezen Sanat Merkezi kökenli tiyatroculardan.1984 Londra doğumlu oyuncu, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde aldığı eğitim sonrası bir çok başarılı projede yer aldı.

80753

Çıkan haber sonrası sosyal medyada aracın fiyatı gündem oldu. Aslı Enver’in lüks aracı ne?

Meksika tatili sonrası pek gündeme gelmeyen oyuncu geçtiğimiz günlerde Etiler’de yeni aracı ile görüntülendi. Uzun dönemdir kullandığı aracı yeni model elektrikli bir araç ile değiştirmiş olan ünlü oyuncu Aslı Enver’in aldığı aracın fiyatının 1 Milyon 900 Bin TL olduğunun öğrenilmesi üzerine başarılı oyuncu gündem haline geldi.