Birkaç aydır aşk yaşayan Aslı Enver ile Önder Öztarhan’ın evleneceği iddia edildi. Öztarhan’ın sevgilisi Enver’e evlilik teklifi ettiği söylendi. Güzel oyuncu Aslı Enver’in sevenleri detayları merak ediyor… 

37 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver ile 49 yaşındaki iş insanı Önder Öztarhan birkaç aydır aşk yaşıyor. Aşklarını gizli yaşayan çift aşk sarhoşu oldu. İş insanı Önder Öztarhan’ ın sevgilisi güzel oyuncu Aslı Enver’ e evlilik teklifi ettiği iddia edildi. Başarılı oyuncu Aslı Enver bu defa mutluluğu elde etmişe benziyor. Ünlü oyuncu Enver’in hayranları ikilinin evlenip evlenmeyeceğini merak ediyor.

11_1280x720-1

Aslı Enver ile Önder Öztarhan Evleniyor Mu?

Başarılı oyuncu Aslı Enver yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile yollarını ayırdıktan sonra aşkta bir türlü dikiş tutturamadı. Enver yaklaşık geçtiğimiz aylarda önce iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncu Aslı Enver güzelliği kadar skandallardan uzak yaşantısı ile de beğeni topluyor.

37 yaşındaki başarılı oyuncu Aslı Enver hem Sırça adlı tiyatro oyunu ile hem de kariyerindeki suskunluğunu bozdu hem de yıl başından itibaren aşk yaşadığı iş insanı Önder Öztarhan ile çok mutlu bir ilişki yürütüyor. Güzel oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Önder Öztarhan cephesinde haberler gelmeye devam ediyor. İkilinin iki aydır beraber yaşadığı iddia edildi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

7_1280x720-12

Aslı Enver Evlilik Teklifi Mi Aldı?

Ünlü sanatçı Murat Boz ile ayrıldıktan sonra başarılı oyuncu Aslı Enver’ in ismi birkaç kişi ile anıldı. Ancak güzel oyuncu bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı ta ki iş insanı Önder Öztarhan ile tanışıncaya kadar. Uzun bir aradan sonra güzel oyuncu Aslı Enver iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açtı.

Güzel oyuncu Aslı Enver ile başarılı iş insanı Önder Öztarhan cephesinde yeni gelişmeler var. Enver ve Öztarhan çiftinin evleneceği iddia edildi. İki aydır birlikte yaşadıkları iddia edilen Enver ve Öztarhan çifti aldıkları flaş bir karar ile magazin gündemine düştü. Söylentilere göre 49 yaşındaki iş insanı Önder Öztarhan neredeyse bütün aile bireyleri ile tanışan 37 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver’ e Hemen Evlenelim teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Güzel oyuncu Aslı Enver’in gelen evlilik teklifine ne cevap verdiği de merak konusu oldu. İddialara göre bu evlilik teklifine sıcak bakan başarılı oyuncu Aslı Enver yakı çevresine Yazın Evlenebiliriz müjdesini verdiği söylendi. Öte taraftan başarılı oyuncu Aslı Enver 2015 yılında kendi gibi oyuncu olan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile üç yıllık evliliğini bitirmişti. Daha sonra Enver, uzun yıllar başarılı şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşadı. Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Murat Boz’ dan ayrıldıktan sonra Enver Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı…