Ünlü oyuncu Aslı Enver ile Önder Öztarhan geçtiğimiz yıl Aralık ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Beş aydır birlikte olan Enver ile Öztarhan çifti ilişkilerini gözden uzak yaşıyorlardı. Başarılı oyuncu Aslı Enver’den kafa karıştırıcı hamle yapıldı. İkilinin ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ünlü oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Önder Öztarhan yeni bir aşk yaşamaya başlamıştı. Beş aydır birlikte olan Enver ile Öztarhan’ın evlilik yolunda ilerleyen bir beraberliklerinin olduğu iddia edildi. Ancak güzel oyuncu Aslı Enver’in sosyal medyada yaptığı hamle kafaları karıştırdı. Enver ile Öztarhan çiftinin ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. İşte detaylar…

6_1280x720-43

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Aslı Enver ile Önder Öztarhan Ayrıldı Mı?

37 yaşındaki başarılı oyuncu Aslı Enver ünlü şarkıcı Murat Boz ile uzun bir süre aşk yaşamıştı. Ancak Boz ve Öztarhan çifti beklenmedik bir şekilde ilişkilerini bitirmişti. Ünlü çiftin evlenmesi beklenirken ayrılık haberi ile gündeme gelmesi sevenlerini üzmüştü. Enver ünlü sanatçı Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra uzun süre kimse ile anılmadı. Ancak Enver geçtiğimiz yılın Aralık ayında aşk orucunu bozarak Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bir dargın bir barışık şekilde uzun bir zaman diliminde aşk yaşayan Murat Boz ile evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver iş insanı Enver Öztarhan ile gözlerden uzak bir ilişki yaşamayı tercih ediyorlar. Yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Enver Öztarhan’ın ilişkileri  beş aydır devam etmektedir.

4_1280x720-116

Aslı Enver’den Beklenmeyen Hamle!

Uzun süre aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Murat Boz ile evliliğin eşiğinden dönen ünlü oyuncu Aslı Enver beş ay önce kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan’a kaptırmıştı. Gözlerden uzak bir aşk yaşayan Öztarhan ile Enver çifti sosyal medya hesaplarında da takipleşmeye başlamıştı.

49 yaşındaki iş insanı Önder Öztarhan’ın güzel oyuncu Aslı Enver’e evlilik teklifinde bulunduğu söylenildi. Geçtiğimiz günlerde Öztarhan ile Enver çifti yine gözlerden uzak bir mekan tercih ederek Alaçatı sokaklarını dolaştıkları iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen ünlü oyuncu Aslı Enver röportaj esnasında ses kaydı yapmak için telefonunu uzatan muhabirleri yanlış anlayıp “o benim değil” şeklinde yanıt vermişti. gazeticilerden ses kaydı için cihazı uzatıldığı anlatılınca kahkahaların atıldığı söylenmişti. Ardından güzel oyuncu Aslı Enver sevgilisi Önder Öztarhan ile olan ilişkisi hakkında “Süper gidiyor. Keyfim yerinde. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Sırça isimli tiyatro oyunu sorulan Enver “oyun çok güzel gidiyor” dedi.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Aslı Enver ünlü şarkıcı Murat Boz  ile olan birlikteliğinin olumsuz sonuçlanmasından sonra iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Beş aydır aşk yaşayan Önder ve Enver çiftinden beklenmedik bir şey yaşandı. Ünlü oyuncu Aslı Enver’in hamlesi kafaları karıştırdı. Güzel oyuncu Aslı Enver ailesi ile tanıştığı iş insanı Önder Öztarhan’ı ınstagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Enver’in bu hamlesi “acaba aşk bitti mi?” sorusunu getiriyor.