Uzun zamandır müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşayan Aslı Bekiroğlu bir süre önce ayrılık iddialarına “her şey yolunda” diyerek cevap vermişti. Ancak Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka birlikte görüntülenince yeni bir aşka yelken açtıkları söylenmişti. İkilinin hayranları Bekiroğlu’nun Telkıvıran’ı aldatıp aldatmadığını merak ediyor. Bekiroğlu sonunda açıklama yaptı…

Bir süredir beraber olan ünlü müzisyen Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu 2021' in ilk günlerinde aşk yaşamaya başlamıştı. İkili bütün yazı beraber geçirip aşklarını dolu dizgin yaşıyordu. Ünlü çift son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme düşmüştü. Ancak Bekiroğlu ayrılık iddialarına “her şey yolunda” şeklinde açıklama yaparak ayrılık söylentilerini yalanlamıştı. Ancak Bekiroğlu geçtiğimiz gün ayrılık iddialarını doğruladı. İkilinin neden ayrıldığı merak konusu oldu. İşte detaylar…

222_1280x720

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka Aşk Mı Yaşıyor?

2021 yılının ilk günlerinden bu yana aşk yaşayan müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu bütün yazı tatil yaparak geçirdi. Aşklarını dolu dolu yaşayan çift son zamanlarda sürekli ayrılık haberleri ile gündeme geldi. İkilinin ayrılık haberlerini Bekerioğlu “her şey yolunda” şeklinde yorumlayıp yalanlamıştı. Ancak kısa bir süre sonra ayrılık iddialarının doğru olduğu anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde FOX TV ekranlarının sevilen yarışmalarından Maske Kimsin Sen’ de yer alan ünlü oyuncular Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu’ nun sürpriz yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin bu yarışmada yakınlaştığı ve ardından yeni bir ilişkiye başladığı söylenmişti. Ünlü kişilerin kostümler içinde şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de maskenin altındaki kişiyi tahmin etmeye çalıştığı yarışmanın kuzgun ve Ördek’ i Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu’ nun çekimler sırasında yakınlaştığı söylendi.

333_1280x720

Aka Aşk Mı Yaşıyor? Aslı Bekiroğlu sevgilisi Çağrı Telkıvıran’a İhanet Mi Etti?

FOX TV’ nin sevilen yarışması Maske Kimsin Sen’ nin final bölümünde Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka’nın yakınlaştığı iddia edilmişti. Maske Kimsin Sen yarışma programının jüri koltuğunda oturan isimlerinden olan Doğu Demirkol’ un yayınladığı videoda, Aka ve Bekiroğlu ikilisinin el ele görüntülenmesi kafaları karıştırmıştı.

İkilinin ele ele görüntülemesinin ardından kafalara ortada ihanet mi var sorusunu getiriyor. İddiaya göre Aka ve Bekiroğlu’ nun yakınlaşmasından sonra 26 yaşındaki Bekiroğlu’nun ilişkisi bitmiş. Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu olanlar hakkında bir açıklamada bulundu. İkilinin neden ayrıldığı da merak konusu oldu.

11_1280x720-2

Aslı Bekiroğlu’ndan Beklenen Açıklama Geldi!

Maske Kimsin Sen yarışmasının final gecesinden hemen sonra ünlü oyuncular setten beraber çıktı. Metin Özülkü ve Doğu Demirkol’ un telefon ile kaydettiği görüntüye ilkin Burcu Özberk ve jüri Alican Yücesoy görünürken iki arkadaş kol kola yürüyordu. Kısa süre sonra Bekiroğlu ve Aka ele ele arkadaşlarının yanına gelince videoyu fark edip panik halinde elleri hemen ayırdı. Ancak görüntüler akıllarda kaldı.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

Ünlü müzisyen Çağrı Telkıvıran yaşanan yakınlaşmadan haberdar olduktan sonra sevgilisi Aslı Bekiroğlu’ nu ınstagramda takip etmeyi bıraktı ve bütün fotoğrafları silmişti. Geçen yazdan beri aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran’ dan ayrılıp Kubilay Aka ile flörte başladığı iddia edilen Aslı Bekiroğlu beklenen açıklamayı yaptı. Bekiroğlu, “Çağrı ile ilişkimizin bittiği doğru. Ama Kubilay ile arkadaşız. Zaten o gece baş başa da değildik” ifadelerini kullandı.