Fox Tv'nin bu yaz bomba gibi başlayan dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi orjinal senaryo sonrası vasatlaşma eşiğini her geçen gün arttırarak devam ediyor. Yeşilçam bile ağladı!

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi daha ne kadar kötüleşebilir derken yenisi ekleniyor.

Romantk komedi kavramına yapılan tüm klişe eleştirilerini bünyesinde toplayan Aşk Mantık İntikam dizisi her yönden o kadar kötü bir senaryo sergiliyor ki anlamak mümkün değil.

Dizide başrol karakterleri antipatikleştirilmiş, senaryo çocuk oyuncuğuna dönmüş dizinin tek izlenir dayanılır yanı  Günay Karacaoğlu, Mehmet Korhan Fırat, Zeynep Kankonde olmuştu. Dizide Ozan karkaterinin şirketten bir gün ayrılmsaı ile şirkeyt batma noktasına gelmiş olabilecek bir senaryoyu yazmak izleyiciye hakaretti. Ozan ve Esra karkterlerinin saf aşıktan çıkıp Çınar ve Çağla'yı kullanan kişilere dönüşmesi de ayrı mesele. yakınlaşma sahneleri zorlama. Çağla'ya yazılan klasik entirkalar zaten aman aman. Ama en bombası ise 2 böülm üst üste aynı kötü senaryonun yazılmasıydı. Ozan Esra'yı Çınark'la görür yanlış anlar Çağla'nın yanın gider Çağla Esra'yı tehdit eder Esra Ozan'dan uzak durur her bölüm sonu "Ozan'a gidip her şeyi anlatacağım" der ve gittiğinde Çağla ile Ozan'ı görüp yanlış anlar. Ve bunu arka arkaya bölümlerde aynı şekilde izlettirmek izleyiciye en büyk hakaret ilk bölümlerdeki harika senaryoya ihanetti.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Aşk Mantık İntikam dizisi son fragmanı ile yok artık dedirtti. Dizinin son fragmanında yeşilçamın bilindik klişesi dahi kendinden soğutturdu. Son fragmanda Ozan sokakta oynayan bir çocuğu araba çarpmasın diye kucağına alırken anne diyen seslenen çocuğun gelen annesinin Esra olduğunu görürüz. Arkadan baba diyişinde gelen kişinin de Çınar olduğunu görürüz. 

Tabi bu rüya mı değil mi bilimiyoruz ancak Aşk Mantık İntikam dizisinin hala devam edebiliyor olması düşündürücü. Aziz dizisi neyseki karşısına gelerek Cuma akşamı Yalancı'dan sonra izlenecek bir ihtimal daha yaratmış oldu.