Yaz sezonu boyunca Cuma akşamları yayınlanan ve  büyük başarıya ulaşmış yapımı olarak ekranlarda yer edinen Aşk Mantık İntikam, Fox TV’de yoluna devam ediyor. 

Reytingler o kadar iyi geliyor ki, Fox TV gün değişikliği yapmak istemedi. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni sezonda son gaz yoluna devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan dizi kısa süre sonra izleyiciler ile buluşacak. Dizi geçen sezon olduğu gibi Cuma akşamları izleyicileri ile bir araya gelecek.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer almış olduğu dizinin Cuma günlerinde devam etmesi konusunda anlaşmaya varıldı.  Yeni sezon dizileri  tek tek ekranlara geliyor.

Show TV’de Yalancı isminde dizi Cuma akşamları yayınlanacak. 

17 Eylül’de hem Yalancı bununla beraber Kırmızı Oda dizileri seyircilerle buluşacak.  Geçtiğimiz sezonun em beğenilen dizilerinden  olan Kırmızı Oda, reytinglerde çok iyi sonuçlar aldı.

Ayrıca 16. sezonu ile beraber Kanal D ekranında Arka Sokaklar dizisinin de 595. bölümünü Cuma akşamı izleyeceksiniz. Aşk Mantık İntikam dizisi sert bir rekabetin ortasına düşecek.

Romantik komedi dizi yapımları kış sezonunda dram yapımları karşısında fazlaca zorlanıyor. Ancak bazıları aradan sıyrılmayı başarıyor. Erkenci Kuş, Afili Aşk ve Sen Çal Kapımı yapımları bu aradan sıyrılan dizilere örnek gösterilebilir.

İşte Aşk Mantık İntikam da Cuma akşamları kendi seyircisi ile kendi yolunda ilerleyerek sezon sonuna kadar ekranda kalmayı hedefliyor. 17 Eylül akşamı bu şekilde iddialı diziler karşısında Fox TV’nin dizisi şayet iyi sonuçlar almaya devam eder  ise, bu sezon için sevindirici haber olacak.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Yaz sezonu boyunca diğer diziler arasında en başarılı olan, sezonun  en iyi dizisi olan Aşk Mantık İntikam, Cuma rekabetinde tam olarak dizi savaşının ortasında kalacak. Hem geçen sezonun başarıya ulaşmış dizileri ve  bunun ile  beraber yeni diziler derken, müthiş bir reyting rekabeti başlıyor.