Fox tv'nin yaza bomba gibi başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi adeta senarist ve fandom terörü yaşattı! Aşk Mantık İntikam dizisi reytingleri düşmeye devam etti.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin dün yayınlanan son bölümü yine saç baş yoldurdu! Senaryonun basitliği senaristlerin son faciadan sonra bu sefer fandomları dinleyerek Ozan Esra çiftinin aşkı Çınar ve Çağla'nın bir anda bambaşka karakterlere dönüşmesi, Ozan'ın şirketten ayrılmasının üzerinden daha bir gün geçmesiyle şirkette her şeyin çökmesi.. Ülkede yazılımcı kalmamış gibi yazılım olarak hata verilmesi de ayrı bir absürdlük.

Geçtiğimi haftalardaki yanlış anlama ve son sahnede Esra'nın birden herşeyi anlatması kararını ardı ardına izleten senaristler gelen tepkiler sonrası bu seferde Esra Ozan fandomları için adeta korkunç bir senaryo ile karşımıza çıktı. 

Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam yazın adeta şov yapmış ve eğlenceli bir izlenim sunmuştu. Ne zamanki dizi orjinalinden saptı üzerine de fandomların etkileşimi için EsZan birlikteliğine hızlı bir geçiş yapıldı diziye sadece fanlar tahammül edebilen bir düşüşe ulaştı. En son bir başka uyarlama olan ve yine Fox Tv'de yayınlanan Kızım dizisinde gördüğümüz fandom yorumları nedeniyle dizinin ana fikrinden sapıp basitleştirilen berbat bir finalle de veda eden Kızım dizisini yeniden yaşıyoruz adeta. 

Dizide Ozan ve Esra karakterinin bir anda adeta çıkarcı antipatik bir tutumla gösterilip Çınar'a hatta Çağla'ya bile haksızlık yapması nasıl oluyorda romantik komedi saf aşıkları oluyor? Esra, Ozan ile Çağla'nın ayırılmasının ardından Çınar ile hemen ayrılıyor. Çınar'ın kendisine o kadar iyi tutumuna hatta Ozan'a bile iyi tutumuna karşı bu hamle nasıl oluyorda romantik komedi saf aşık başrol karakteri olabiliyor? Ozan karakteri ise başlı başına bir facia. Karakter o kadar antipatik bir hale sokuldu hala nasıl ergenlerimiz arasında bu kadar EsZan fanı olabiliyor inanılır gibi değil. 

Oldukça yetersiz senaristler klişeleri de tabikide bırakmıyor. Bir anda ağır psipokata dönüşen Çağla karakteri tabiki hamileyim der ve bebek Ozan'dan çıkamaz burasını ileriki haftalarda izleyeceğiz. 

Karakterlerin tabiki dizinin uzaması için zorluklar yaşaması ve kavuşmamsı gerek dram romantik komedi dizilerinde ancak her haliyle bu kadar kötü bir senaryoda inan ki en sinir bozmayan sahne buydu fandomların dediklerinin aksine.

Yazın başlayan o güzel diziden adeta eser yok. Elimizde antipatikleştirilen adeta aslında kötülük bencillik çıkar yapan baş karkaterler Esra ve Ozan kelimenin tam anlamıyla tek saf ve efendi olan ikinci karakter Çınar ve psikopat bir Çağla var. Dizideki tek katlanabilir olan Zümrüt, Menekşe ve Eko sahneleri. Bakalım dizi Cuma günlerindeki ekrandaki boşlukla daha ne kadar gidecek. Tabi bilinmez ekranda tutan işler ve final yapan işleri düşündükçe..