FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam yeni bölümleri ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Romantik komedi türünde ilerleyen dizinin Kiralık Aşk ile benzer özellikler taşıması eleştiri konusu oldu. Aşk Mantık İntikam 23. bölümünde neler yaşanacak? Ozan, Çağla’nın yalanını ispat edecek mi? İşte detaylar...

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam yeni bölümleri ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Romantik komedi türünde ilerleyen dizinin Kiralık Aşk ile benzer özellikler taşıması eleştiri konusu oldu. Aşk Mantık İntikam 23. bölümünde neler yaşanacak? Ozan, Çağla’nın yalanını ispat edecek mi? İşte detaylar…

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Yaz sezonunda ekran yolculuğuna başlayan Aşk Mantık İntikam yüksek reyting oranları ile göz doldurmaya devam ediyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi romantik komedi türünün başarılı bir örneğini sunuyor. Cuma akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinde kırılma anı yaşanacak. Ozan ve Esra arasındaki ilişkinin seyri tamamen değişecek. Zira, Ozan gerçekleri ispat etmeye her zamankinden daha yakınlaşıyor. Lakin, olayların sürpriz bir şekilde ilerleyeceğine dair ipuçları da seyirciye aktarılmaya başladı. Bu durum Aşk Mantık İntikam dizisinin hayran kitlerinde hayal kırıklığı yarattı. Ozan ve Esra’nın yeniden bir araya gelmesini isteyen seyirciler, senarist ekibine sosyal medya üzerinden baskı uyguluyor. Çağla ise Ozan’ı kaybetmemek için her yolu denemeye kararlı olduğunu bir kez daha ispat ediyor. Esra, mutluluğun bir hayal olduğu gerçeğini kabullenmeye devam ederken Ozan yalnız kalıyor. 

Aşk Mantık İntikam 23. bölümünde neler olacak? Oyun sona erecek mi?

Cuma akşamlarına damga vuran Aşk Mantık İntikam 23. bölümü ile için geri sayım başladı. Çağla’nın Ozan’dan hamile olmadığı gerçeğinin nihayet açığa çıkması bekleniyor. Lakin, Ozan ve Esra’nın hesaba katmadığı bir isim devreye girerek planların bozulmasına neden olabilir. Çınar, aşkı için mücadele etmeye devam edeceğini ispat ediyor. Ozan ve Esra arasındaki ilişkide ise sinirler geriliyor. Ozan’ın çabasına rağmen bir türlü Çağla’dan ayrılmaması Esra’nın sinirinin bozulmasına neden oluyor. Öte yandan Çağla’da rahat durmayarak sürekli olarak Esra’nın hayatını zindana çevirmeye çalışıyor. 

Kiralık Aşk tepkisi

Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranları tıpkı Kiralık Aşk dizisinde olduğu gibi çiftlerin buluşamamasından şikayet etmeye başladı. Ozan ve Esra’nın birlikte olduğu sahnelerin artması için beklenti oluştu. Kısa süre içerisinde final yapması beklenen dizinin aşk ve mutlulukla sona ermesi talep ediliyor.