Cuma akşamları FOX TV'de ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam Dizisi'nin romantik komedi formatından "komedi" formatını geriye atıp "romantik" kavramını da yoğunlaştırıp "dram"a bağlaması reyting skorlarını her hafta biraz daha geriye çekti.

Fox TV'nin yaz disi olarak başlayıp devam ettirdiği Aşk Mantık İntikam bilindiği üzere daha çok komedi sahneleri ve özellikle başarılı oyuncu Günay Karacaoğlu'nun canlandırdığı başarılı karakter Zümrüt Korfalı ekseninde büyük bir beğeni ve takdir topluyordu.

Aşk Mantık İntikam dizisi sıradan alışagelmiş takıntılı bir aşığın depresyonları ve intikam oyunlarının dışında kalan sevimli bir komedi dizisi olarak gönüllerimize taht kurmuştu.

Fakat son dönemdeki bölümlerde bir aşktır, bir depresyon bir takıntıdır gidiyor. Seyirci hem Melisa Döngel'in hayat verdiği Çağla karkterinin depresif tutumlarından sıkılmış hem de Burak Yörük'ın hayat verdiği "Çınar" karakterinin uğradığı haksızlıklara oldukça kızmış durumda. Çağla'nın takıntılarından nefes almaya mı çalışsın Çınar'ın uğradığı haksızlıklara mı üzülsün  biz de bilemiyoruz doğrusu.

Bu bunalıma ve klasiğe bağlamış dizide başarılı oyuncuların hayat verdiği başarılı karakterleri senaristler arka plana attığından unutmuş durumdayız. Zeynep Kankonde'nin Menekşe karakteri, Mehmet Korhan Fırat'ın can verdiği Ekrem karakteri mesela bu hikayenin dönüştüğü bayağılık içinde kaybolmuş ve konumunu hiç haketmiyor durumda.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

ask-mantik-intikam-bolum-5-8

Son olarak CEO olgusunun Ozan Korfalı karakteri ile gerçekle tezat durumda abartılmış bir olgusu var tabi ki bundan hiç bahsetme gereği bile duymuyoruz. Zira diziye ve senaristlere bakarsak hiç bir şirket hiç bir CEO'sunu çıkartamaz yada değiştirilemez. Sahi siz sadece CEO'su değişti diye iki günde sistem çöken kaç şirket duydunuz?

İşte tüm bunlar sebebi ile sosyal medya ve reyting skorlarına da bakılırsa yakın zamanda final yapacak olması bekleniyor diyebiliriz. Olan canım Zümrüt Korfalı, Menekşe Erten ve Ekrem karakterinne olmuş olacak zira sizi bilmem ama biz çok özleyeceğiz bu karakterleri.