Yaz dizisi olarak başlayıp reytingdeki başarıları ile devam kararı alan Aşk Mantık İntikam dizisinde beklenmedik şekilde bir isim ayrılma kararı aldı. Aşk Mantık İntikam setinde neler oluyor? Aşk Mantık İntikam dizisinde kim ayrıldı?

Fox TV’nin eğlenceli dizisi Aşk Mantık İntikam başarı ile devam ederken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

İlk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan dizi reytinglerdeki başarısını devam ettiriyor ve tüm oyuncu kadrosu da beğenilerek takip ediliyordu. Yağmur Ünal’ın yapımcısı olduğu dizi, Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınıp, Murat Öztürk tarafından yönetiliyor.

ask-mantik-intikam-ne-zaman-baslayacak-1280x720

Beğenilerek takip edilen dizinin oyuncu kadrosunda ise; Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Birgül Ulusoy gibi başarılı isimler yer alıyordu.

Evlenip boşanan bir çiftin yıllar sonra kesişen yollarını, konuşmadıkları sorunları yıllar sonra konuşma fırsatı bulmalarını, değişen hayatlarını komik bir dille ekranlara taşıyan dizi dönem dönem senaryosu ile eleştiri alsa da oyuncu kadrosu ile beğeni ile takip ediliyordu.

Son dönemlerde romantik komedi olan türünden komediyi arkalara iterek kasvetli bir aşk konusuna oturtulan dizi reytinglerde bunun sonucunu görmüş ve düşüş yaşayarak sarsılmıştı.

ask-mantik-intikam-bolum-5-8-1

Sosyal medyadan da senaryonun sıradanlaştığı, samimiyetini yitirdiği konusunda yoğun şikayetlere maruz kalan dizi bir takım değişiklik kararları alarak senaryoda biraz da olsa toparlama şansını başarmıştı.

Daha çok yan karakterler olan Zümrüt Korfalı, Menekşe Erten ve Ekrem sahneleri ile dikkat çekip beğeni toplayan dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor.

Oyuncunun ayrılık haberi ve yeni dizi anlaşması ayanı anda gündeme geldi.

Son bölümlerde bilindiği üzere Zümrüt Korfalı’nın hayatında bir değişikliğe gidilmişti. Biz bunu senaryo gereği, komik repliklerin çoğalma amacı ile yapılmıştır diye düşünürken meğer senaryo gereği değil oyuncunun ayrılması kaynaklı olduğunu öğrendik.

FOX TV’nin aslında bir Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’den uyarlanan dizisi Aşk Mantık İntikam setinden ayrılan isim yine FOX TV’de başka bir yapım ile anlaşmış durumda.

61564687bf214401681d6823

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Dizinin başrol oyuncularından İlhan Şen’in canlandırdığı başarılı iş insanı CEO Ozan Korfalı karakterinin annesi,  Günay Karacaoğlu’nun usta bir oyunculukla hayat verdiği Zümrüt Korfalı’nın  ablası rolünde yer alan Reyhan karakteri yani Birgül Ulusoy Aşk Mantık İntikam dizisinden ayrılmış durumda.

Usta bir tiyatro oyuncusu olan Birgül Ulusoy yine FOX TV ekranlarındaki Elkızı adlı diziye transfer olmuş. Reytinglerde sorun yaşayan bir dizi olarak bilinen Elkızı bu usta oyuncunun katılması ile umarız ekranlarda daha başarılı bir tablo çizmeye başlar.